Otthoni edzéshez ezek megfelelőek?
Otthoni hobbi szerűzen űzött edzéshez keresek, erőkeretet, állítható padot és súlytárcsákat. A dechatlonban viszonylag olcsón lehet tárcsákhoz jutni 28 mm es méretben. Számít valamit, hogy a tárcsa 28, 30 vagy 50 mm es átmérőjű azon kívül, hogy megfelelő rúd kell hozzá? A pad és az erőkeret terhelhetősége lehetne nagyobb tudom, de mint írtam hobbiként tekintek erre a sportra és nem gondolnám, hogy többel fogom végezni a gyakorlatokat mint amit megadnak a leírásban. Mire érdemes figyelni pad és keret vásárlásánál? Köszönöm a segítséget.
Hat en 69 ezerert vettem 320 kiló terhelhetosegu keretet.
Padot tudsz venni ebay-en vagy amazonon-on 20-25 ezerert. 250 kiló terhelhetosegu is van, en olyat vettem.
Sulybol meg rudbol 30-as kell. 28-asat nem is tudsz mashol venni,csak a Decathlonba ,raadasul tenyleg draga...Jofogason 500 forintert tudod venni kilojat a sulynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!