Csumbuka kérdése:
A személyi edző csak velem foglalkozik?
Figyelt kérdés
Ha fizetek egy alkalmat egy személyi edzőnél, akkor abban az időtartamban csak velem foglalkozik vagy több emberrel egyszerre?2019. márc. 23. 19:46
2/12 anonim válasza:
Elvileg igen, de nálunk a két kókler alsó hangon 3-4 különböző emberrel "foglalkozik"...Az esetek jelentős részében a terem teljesen más szegleteiben...
3/12 anonim válasza:
Azért személyi edző. Ha több embert zsúfol egy időbe akkor említsd meg, vagy válts. Nem csoportos vagy páros órára jöttél, hanem személyi edzésre, ami rólad szól.
4/12 anonim válasza:
Igy igaz ahogy előttem írták.
Ha személyi edzés akkor veled kell csak foglalkozzon.
Kiről van szó amúgy?
20 éves bokszoló és kicbox versenyző vagyok.
Futottam pár kóterba én is bele.
5/12 anonim válasza:
Nyilván több ügyfele van mivel egyből lehetetlen megélni, de aki kókler az EGYSZERRE edz többet, de az nem sokat ér.
6/12 anonim válasza:
Jah! Mea maxima culpa, tényleg helytelen úgy!
Igen, szóval 3-4 emberrel foglalkoznak EGYSZERRE!
7/12 A kérdező kommentje:
3500 forintot fizetek alkalmanként, de egyszerre 3-4 emberrel foglalkozik az edző. Mindenkinek csak elmondja hogy mit csináljon aztán megy a másik emberhez rotációban. Engem ez zavar, elvárnám, hogy mivel személyi edzés, csak velem foglalkozzon.
2019. márc. 24. 10:22
8/12 anonim válasza:
Akkor menj mashoz. Minek fizetni azert amit netrol is lenezel tiz oerc alatt?
9/12 anonim válasza:
Írd már le az edző nevét, kiváncsi vagyok melyik az!
10/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretném leírni az edző nevét, nem akarom a háta mögött szidni. Majd megbeszélem vele, hogy ez nekem így nem jó. Amúgy vidék, nem Bp.
2019. márc. 24. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!