Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzéstervet és étrendet...

Milyen edzéstervet és étrendet ajánlanátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

77 kilóról fogytam le 54-re. Közben folyamatos sportolással, egész pontosan futással, kb fél év alatt, figyelve az étrendemre.

Már látszanak a kockák a hasamon, erre akarok úgy rásegíteni, hogy méginkább látszódjanak.

Csináljam még a diétát, vagy kezdjek el hasizmot is fejleszteni, vagy ez utóbbi teljesen felesleges, mert amíg kalória deficitben vagyok csak lefele épül, majd, illetve nem lesz eredménye?

Mert ez a nagy dilemma nálam, akarok majd izmot építeni, de a kockák nem eléggé látszanak még. Viszont nem tudom érdemes-e edzeni rá vagy "csak" csináljam még tovább a diétát... félek attól is hogyha nem megyek le elég alacsony testszír százalékra, akkor a kockák eltűnnek majd amikor izmot építek (mellizom,tripcepsz, bicepsz) erről van valakinek valami tapasztalata?

Tudom tudom lehet telhetetlen vagyok de kiugró mellizmokat akarok (olyan egészségeset) és lapos, kockásabb hasat) a has majdnem megvan, viszont nem tudom innen hogyan tovább?

2019. márc. 20. 06:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi most a testzsír%-od?
2019. márc. 20. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Olyan 14% körül van, ebből még lehetne mit lejjebb vinni csak nem tudom hogy a futást növeljem vagy kezdjek el még többet edzeni.

Kaját már így is alig viszek be valamit a szervezetembe naponta 2 banán turmix megy be 2-2 deci meg este valami "komolyabb" kaja de sokszor lecsó, igaz abból egy nagyobb tányér, de a kalória számlálgatás alapján deficitben vagyok folyamatosan fogyok is még csak már egyre lassabban és egyre küzdelmesebben.

2019. márc. 20. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Baromság amit csinálsz, ha nem tudod elengedni a kockás hasas ábrándjaidat, különben sosem leszel izmos. Így maximum éhségkockáid lesznek. Szedj föl kb 20 kilót, nagyját izomból, majd szálkásíts le.
2019. márc. 20. 23:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Előtte nagyobb darab voltam, kezdőként azt javasolták nekem hogy előbb szálkásítsak, így is szedek magamra egy kis izmot, mivel gyakorlatilag semmi izom nem volt rajtam, ez sikerült is tehát amellett hogy fogytam valamivel több izmom lett a sok mozgástól. Nem ragaszkodom görcsösen én a kockákhoz, csak azt szeretném hogy ne tűnjenek el teljesen.
2019. márc. 21. 03:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Tehát lényegében azt mondod hogy érdemesebb ezen a szinten izomból felpakolni magamra inkább?

Ehhez sok fehérje, minimális szénhidrát és zsír alapú étrend kell? Mindenképp próbálnám azt elérni, hogy főleg izomból szedjek fel ne zsírosodjak nagyon vissza.

2019. márc. 21. 03:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ügyes vagy, sokáig meg tudod őrizni a kockákat, de ha kevés kcalt viszel be, baromi lassan fogsz nőni. Tiszta tömegelést kellene folytatnod, hogy tényleg csak havi 1kg jöjjön fel, és akkor nem fogdz jelentősen zsírosodni.
2019. márc. 21. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!