Milyen edzéstervet és étrendet ajánlanátok ebben az esetben?
77 kilóról fogytam le 54-re. Közben folyamatos sportolással, egész pontosan futással, kb fél év alatt, figyelve az étrendemre.
Már látszanak a kockák a hasamon, erre akarok úgy rásegíteni, hogy méginkább látszódjanak.
Csináljam még a diétát, vagy kezdjek el hasizmot is fejleszteni, vagy ez utóbbi teljesen felesleges, mert amíg kalória deficitben vagyok csak lefele épül, majd, illetve nem lesz eredménye?
Mert ez a nagy dilemma nálam, akarok majd izmot építeni, de a kockák nem eléggé látszanak még. Viszont nem tudom érdemes-e edzeni rá vagy "csak" csináljam még tovább a diétát... félek attól is hogyha nem megyek le elég alacsony testszír százalékra, akkor a kockák eltűnnek majd amikor izmot építek (mellizom,tripcepsz, bicepsz) erről van valakinek valami tapasztalata?
Tudom tudom lehet telhetetlen vagyok de kiugró mellizmokat akarok (olyan egészségeset) és lapos, kockásabb hasat) a has majdnem megvan, viszont nem tudom innen hogyan tovább?
Olyan 14% körül van, ebből még lehetne mit lejjebb vinni csak nem tudom hogy a futást növeljem vagy kezdjek el még többet edzeni.
Kaját már így is alig viszek be valamit a szervezetembe naponta 2 banán turmix megy be 2-2 deci meg este valami "komolyabb" kaja de sokszor lecsó, igaz abból egy nagyobb tányér, de a kalória számlálgatás alapján deficitben vagyok folyamatosan fogyok is még csak már egyre lassabban és egyre küzdelmesebben.
Tehát lényegében azt mondod hogy érdemesebb ezen a szinten izomból felpakolni magamra inkább?
Ehhez sok fehérje, minimális szénhidrát és zsír alapú étrend kell? Mindenképp próbálnám azt elérni, hogy főleg izomból szedjek fel ne zsírosodjak nagyon vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!