Sok hús vs Fehérjepor?
17 éves fiú vagyok.
Fel eve edzek. Egész jól fejlődök, DE...
A húsfogyasztast csökkenteni fogom (minimálra teszem (heti 2-3szor). Akárki akármit mond mondhat a sok hús nem jó hosszútávon, és én sokat zabaltam, minden nap ettem minden etkezeshez szinte, így most visszaveszem. De ugye ha hús csak ritkán lesz, akkor valamiből pótolni kéne a fehérjét. Opció : Biotech Usa Whey Protein. Kérdés : Mennyivel jobb ez, mintha húst ennék? Szerintem egy fokkal jobb mert tejsavo koncentrátum, nem Hús, ízületek, koleszterin stb stb... Viszont ezzel meg az lehet a buktató h televan baszva minden színészekkel, mesterséges anyaggal, ami hát nemtudom mennyivel jobb mintha húst ennek. Véleményeket, ötleteket, tapasztalatokat kérnék
Teljesen igazad van azzal kapcsolatban, hogy a sok husfogyasztas nem tesz jot. Sajnos ma meg ott tartunk, hogy az az altalanos nezet, hogy az egeszseges etkezesnek a resze a csirkehus, pedig messze az egyik legrosszabb amit megehetsz. Par eve mar elindult jo iranyba a dolog es egyre tobb orvos foglalkozik komolyan az allati eredeti dolgok elhagyasanak hirdetesevel.
Fogyassz minel tobb huvelyest, quinoat, barnarizset, diofeleket (mogyorovaj a kedvenc feherjeforrasom mert egyben nasi is), zabot stb stb
Raturbozhatsz erre novenyi feherjeporokkal, nem feltetlenul a bioteches rizsfeherjere gondolok de kezdesnek az se rossz. Müllerben pl a bio reszlegen kivalo feherjeporok vannak, buzafupor, borso feherjepor, hempseed feherjepor... ezeket idd turmixba. Nagyon jot teszel magadnak, ha mondjuk hazaersz sulibol es afternoon pick-me-up-kent iszol egy spenot, chia mag, lenmag, brokkoli, alma, vmilyen novenyi feherjepor es folyadek en pl bio almalevet szoktam. Telen rakok hozza kivit is kivalo c vitmaim forras.
Hajra
Én nem vagyok a vegánizmus ellen, de azért érdekelne, hogy a csirkehús hogy az egyik legrosszabb? Amikor a húsokban nagyjából csak a zsírtartalma káros...? Legalább hazugságokat ne terjesszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!