Egy ilyen testalkatú nő vonzó a férfiaknak vagy már sok?
2019. márc. 17. 12:26
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a lepontozást nem értem, hisz ez mindenkinek más az esztétikus, a szép vagy nőies... én mindenkinek zöld pacsit küldtem.
2019. márc. 17. 14:55
12/21 anonim válasza:
Srácok, Brooke Ence drogtesztelt mezőnyben versenyzik és mind kinézete, mind a teljesítménye távol áll a naturál határtól.
Ha egy csaj tesztoszteronszintje magasabb a tiednél, az elég gáz.
14/21 anonim válasza:
Amúgy meg azok a vállak meg felső trapéz kicsit sem árulkodóak....
15/21 anonim válasza:
Nekem tetszik, de én aktívan sportolok. A férfiak többségének már nem tetszene, nekik a semmi izom, csak fenék legyen kerek típusú csajok jönnek be.
16/21 anonim válasza:
Nekem tetszik, szeretem az izmos Nőket.
17/21 anonim válasza:
Csak engem emlékeztet a feje egy feminizált Jeff Seid-ra?
19/21 anonim válasza:
Na most aztán gondolkodhattam, hogy mi a töknek kaptam én egy Angéla névre címzett privátot, aztán látom ám, hogy a szarkasztikus pöttyenetemre jött reakció, méghozzá szokatlanul intelligens. Tanulság: ne vegyél készpénznek semmit a gyakorin.
Béla
20/21 anonim válasza:
"Nem minden igaz, ami az interneten található"
- Petőfi Sándor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!