Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez lenne a muffin top? (kép)

Ez lenne a muffin top? (kép)

Figyelt kérdés

Megpróbálok képet csatolni..

Azt mondta egy ismerősöm,aki segített az edzés tervemben, hogy szép az alakom csak kezdjek valamit a muffin toppal is majd.. 🤔 Na most ez lenne az?

Ahogy neten elneztem ez lesz az.

Heti 4x súlyzós edzés +heti 1 kardio edzés gondolom majd segít ezen.

De azért jó lenne tudni, egyre gondoltunk-e.

Ne kérdezzétek miért nem kérdeztem meg ot, ott és akkor. 😂🙄

2019. márc. 16. 23:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy atlagos nohoz kepest nem vagy egyaltalan elhizva. Egy ismerosod valoszinuleg testepites szempontjabol kritizalt. Ha ugy nezem, a derekadon van egy kis folosleg. Nem egyszeru leadni, en ugy gondolom nem is kene hogy ez cel legyen annak aki nem versenyez. Ugy tudod eltuntetni, hogy dietazol. Kokemenyen. Nagyon keves olyan ember van, akinek a dereka genetikailag nem az elsok kozott zsirosodik a testen. Noknel talan nincs is ilyen. Ezert az egesz test zsirjat le kell vinni viszonylag alacsony ertekre (ffiak 10% alatt, nok 15% alatt) ha mindenkeppen el akarod tuntetni. Igazabol itt is a kaja a lenyeg (mint mindenkinel 😃 ) kardio nelkul is lehet fogyni meg heti 7 kardioval is hizni.
2019. márc. 17. 08:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi az a muffin top, de azt meg tudom mondani, hogy ez egy átlagos forma. Látszik, hogy nem hagyod el magad de semmi extra.
2019. márc. 17. 09:03
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Voltál már itt 1-2 hete, akkor is azt mondtad, hogy nem egófényezés miatt tettél ki magadról képet.
2019. márc. 17. 10:47
 14/21 A kérdező kommentje:

Az jó! Mert sosem tettem itt ki képet, de oké! :)

Köszönök minden választ. Amennyire lehet oda figyelek mit eszem.

Cukor nincs is itthon, sem cukros étel, mert a férjem cukorbeteg. Sem feherliszt nincs az etlapunkon.

Van ugyan csalás itt-ott, ha elmegyunk valahova de ennyi.

Minden tippet köszönök.

Terhesseg előtt nem volt ott sosem zsír, tehát gondolom az segített ebben. Nem zavar, így nem fogok ennél is tisztábban, zsirmentesebben étkezni.

Ennyi szépség hiba minimum kell és a férjemnek így is tetszem.

Sziasztok.

2019. márc. 17. 11:12
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

Nemhiszem hogy tetszel a férjednek, ilyen uszogumival.

Egófényezes az egesz de legalabb lenne mire.

2019. márc. 17. 11:47
 16/21 A kérdező kommentje:

Uhh.. Én inkább lépek. Látom kissé más már ennek az oldalnak a "színvonala"

Ha nem magadból indulnal ki, nem gondolnál rólam rögtön ilyesmit.

Nekem ez jutott..es de, tetszem Neki. De, ha mégsem az nem a Te gondod.

2019. márc. 17. 12:18
 17/21 anonim ***** válasza:
87%
Milyen színvonal? Itt olyan soha nem volt :D
2019. márc. 17. 12:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Régen jártam ide terhesseg témában kérdezni, akkor sokkal normálisabb válaszokat kaptam és egyszer 2 éve kB itt is kérdeztem terhesseg alatti edzesrol. Akkor sem volt ilyen..
2019. márc. 17. 13:09
 19/21 anonim ***** válasza:
86%

Miért undulnék ki magamból?

Neked van férjed, nem nekem xd

De ez tényleg gusztustalan, itt fényezed az egódat a semmire. Próbáltam rárántani a képedre de nem sikerült elmenni.

2019. márc. 17. 13:56
 20/21 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂
2019. márc. 17. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!