Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Anabolikus kapu?

Anabolikus kapu?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon komoly viták vannak itt az oldalon az anabolikus kapuval kapcsolatban.

Tudnátok tanulmányokat linkelni, pro, kontra jöhet minden!

Jó lenne már végre tiszta vizet önteni a pohárba!

2019. márc. 6. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

[link]

Igazából csak akkor "létezik", akkor lehet jelentős eredménnyel kihasználni, ha időszakosan böjtöl az ember, és előtte meg utána még órákig nem fog enni.

2019. márc. 6. 17:56
 2/12 A kérdező kommentje:

#1 köszönöm ez izgalmasnak néz ki, el is olvasom most.

#2 kérlek az hogy ilyen provokatív megjegyzéseket hanyagoljuk. Értelmes párbeszédet szeretnék a kérdésem alatt, köszönöm!

2019. márc. 6. 20:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Közben törölték is. Akkor a kommentem második fele tárgytalan.
2019. márc. 6. 21:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Győződj meg magad. Én anabolikus kapu-használat nélkül is izmosodok. Én a napi bevitelre figyelek
2019. márc. 7. 11:11
 5/12 A kérdező kommentje:

#4 akkor én pedig ismét jelentelek!

Remélem bannolnak érte, fogd már fel, hogy nem kellesz ide, nem kell a provokáció!

2019. márc. 7. 14:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Miert nem probalod ki? Most ha valaki idebok egy linket, ahol valaki leirja hogy kukutyin falvan 100 emberbol 50 ivott 30g tejsavot edzes utan 50 meg nem, es az elobbi csoport atlagosan fel centivel nagyobb karmeretet vagy mellboseget ert el 3 honap alatt, befolyasol valamit? Nemhiszem. Edzel 3 honapig igy, 3 honapig ugy, es vesd ossze a differenciat. Ha nem veszel eszre egyertelmu, relevans kulonbseget, nem erdemes erre alapozni. Ha meg igen, akkor helyezd prioba az edzes utani turmixot. Ilyen egyszeru...
2019. márc. 7. 15:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Bunny azt mondja kell a turmix. Nekem ez elég hiteles.
2019. márc. 7. 15:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Most már kezdem úgy érezni, hogy több ilyen retardált van. Vagy te vagy az az egyik, ezért zavar ennyire hogy nem értek egyet veled.
2019. márc. 7. 15:48
 9/12 A kérdező kommentje:

Többen félre értitek a kérdést. Nem az a kérdés, hogy nekem bevált e vagy sem?

Hanem az lenne a lényege, hogy összegyűjtsük az ismert eredményeket és eldönthessük végre, hogy van vagy nincs.

2019. márc. 7. 16:27
 10/12 A kérdező kommentje:

"zavar ennyire hogy nem értek egyet veled."

Engem az zavar, hogy nem a kérdésre válaszolsz, hanem provokálsz és trollkodsz...

2019. márc. 7. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!