Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A genetika sokkal többet...

A genetika sokkal többet számít, mint a kitartás?

Figyelt kérdés
Tehát én hiába edzek addig,amíg össze nem okádom magam,ha egyszerűen szar a genetikám,soha sem leszek erős?

2019. febr. 20. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Erős ugyanúgy lehetsz. A genetika főként az izmok tapadási helyében, formájában mutatkozik meg.
2019. febr. 21. 06:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, ha kitarto vagy es valamivel rosszabb is a genetikad, akkor is akinek jo a genetikaja nem fog annyit beletenni mint te, igy eg, idoutan behozhato a lemaradas.
2019. febr. 21. 07:53
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Sosem leszel olyan jó, mint egy jó genetikájú ugyanúgy elszánt ember.
2019. febr. 21. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Fontos a genetika, de szerintem a kitartás sokkal fontosabb. Lehet hogy rosszabb genetikával rendelkezel és hogy neked 2x, 3x annyi időbe telik egy jó fizikumot összehozni mint másnak, de ha kitartó vagy, akkor eléred a célod, és végső soron csak ez számít.
2019. febr. 21. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Számít ez valamit? Hozd ki magadból a legtöbbet, és ne álmodozz nagyon jó genetikáról. :)

Mellesleg ezt tudósoknak kellene kutatani, itt gyakorin nrm fog senki norálisan válaszolni. Még azt sem tudjuk mit, és mennyit kellene enni a tökéletes testhez. De már azért kóstolgatjuk a témát.

De ha mondjuk, a csuklód valami vele született hibával rendelkezik, és nem tudsz olyan intenzíven, nagyobb súlyokat nyomni, akkor lemaradsz. (Ezt úgy írom, hogy mindketten 100%on kajáltok)

2019. febr. 21. 08:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig ez nagyon egyértelmű. Ha a sok tényezőből valamelyik nem stimmel, rosszabbul fogsz teljesíteni egy olyan sportolónál, akinél minden oké. Ez a genetikára is igaz.
2019. febr. 21. 13:51
 7/8 A kérdező kommentje:
De ha én jobban akarom,akkor se leszek erősebb?
2019. febr. 21. 14:08
 8/8 anonim válasza:
Aki azt mondja nem annyira számít, valószínűleg nem tapasztalta ennek a hátulütőit, szerintem ez az alap, legfontosabb tényező. Én pl elég szar genetikával rendelkezem, 4 évig edzettem, mindenre odafigyeltem, talán néha már túlságosan is precizen, ahhoz képest egy telifosott búvárruha voltam, ha megszakadtam volna se tudtam volna egy esztétikus formát összehozni naturálban. Ilyen ösztrogénes alkattal rendelkezem, könnyen zsírosodó mell, úszógumira is hajlamos vagyok igencsak. Izomgyarapítás is nehezen ment, valamint a "szálkásító" időszakok se voltak túl sikeresek, a súly csökkent, de a forma megmaradt ilyen puha beütésűnek. Valamint, hogy konkrétan a te kérdésedre is válaszoljak, az erőm se fejlődött úgy mint kellene, az edzésmúltamhoz képest gyenge voltam, sok eset volt, amikor ilyen komolytalan hozzáállással edzegető, gyakran lerészegedő alakok is komolyabb súlyokkal végeztek egyes gyakoratokat, mint én.
2019. márc. 1. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!