Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő múlva kezd el...

Mennyi idő múlva kezd el látszani az edzés hatésa?

Figyelt kérdés
El kezdtem edzeni. 2 hete Egy részt kinézet miatt! Másrészt amiat is , hogy nehezebb falatt legyek. Ha valaki belém köt, és verekedésre kerűlne sor! Verekedni meg tudok mivel , hogy 5 hónapot take wandoztam! És a gyorsaságom,reflexem is jó! 178,5 cm magas vagyok! És szálkásitok 67 kg vagyok jelenleg. De 66-68 között akarok kb mozogni! Mert persze nem csak a szálkásítás a cél! De kel egy kis kockahas,stb! Mennyi idő mire látszani fog már elég jól , hogy el kezdtem edzeni heti 3-4 nap edzek 30-45 perceket!

2019. febr. 17. 13:53
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

17/F testzsír százalékom régen ezen a testömegen 13% körűl volt. Mert , hogy 92 kg-ről jöttem le. Most nem tudom

mennyi!

2019. febr. 17. 13:56
 2/21 anonim ***** válasza:

Jo mentalitás! De ne kockahasra gyúrj. Nagy kezek, mellek, vállak.

Hidd el ezektől szrnak be ha meglatnak es beléd állnak.

2019. febr. 17. 14:03
 3/21 anonim ***** válasza:
1-1,5 év kb, de a jóformához évek kellenek
2019. febr. 17. 14:07
 4/21 anonim ***** válasza:
Ne akarj kockahasat 66 kilosan.Ugy fogsz kinézni mint karó.Én 82 vagyok 1,5 éve tömegelek de még mindig ugy latom hogy kell izomtömeg.Es nincs kockahasam de ki nem xarja le.Nem a kockahas a fontos ha azt akarod hogy féljenek tőled.66 kg-osan meg kiröhögnek,nem hogy félnek tőled.Menj fel egy 90kg-ig aztán ott már lesz izom bőven és ott már lehet diétázni.Ez ugy is 3-4 év jól beállitot tömegelésel.
2019. febr. 17. 14:25
 5/21 A kérdező kommentje:

Hát kockahasat így a tavaszra meg a nyárra szeretnék! Aztán gondolkoztam rajta , hogy fogok tömeget növelni de azt szeptemberre! Max 97 kg-re mennék fel! De azt is csak akkor ha nem

lennék nagy darab! De szerintem már 83 kg környékèn le állnék! De ha találok magamnak valami csajszit akkor viszont max 76-77 kg-ig mennék fel!

2019. febr. 17. 14:30
 6/21 A kérdező kommentje:
Illetve valami steroidot is fogok használni majd most is így tavaszra-nyárra meg öszre is!
2019. febr. 17. 14:58
 7/21 anonim ***** válasza:
Lényeg kreatin Menjen. Az jo anyag hozza az erot de lehet kicsit agresszív leszel tole.
2019. febr. 17. 15:29
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szteroidhoz hozza ne nyulj 67 kilosan, emellett a szalkasitas is ertelmetlen. Eloszor tanulj meg edzeni, normalisan taplalkozni. A szteroid sem levegobol epit izmot.
2019. febr. 17. 15:53
 9/21 anonim ***** válasza:
Ha 5 hónap alatt neked sikerült Bruce Lee-vá fejlesztened magad akkor neked elég 2 hét gyúrás is.
2019. febr. 17. 15:58
 10/21 A kérdező kommentje:
Akkor magyarul akkor nyuljak szteroid-hoz ha valamivel nagyobb leszek testömegbe? Mert 75,5 kg-sen már lehet? Persze aarra a testömegre is augusztusba megyek fel esetleg 76,5 kg! Nem tudom , hogy müködik a szteroid-os dolog!
2019. febr. 17. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!