Fehérjeporok közt miért van olcsóbb illetve drágább kiszerelésben? Másból készítik a drágábbat?
Vettem már 1kg-os fehérjét 3900ft-ért,de láttam már 8 ezerért illetve 17 ezerért is.
Mi a különbség a 17 és a 8 ezres fehérje közt?
Miért jobb az egyik mint a másik?





Marketing.
Az orszagba nincs olyan sok ilyen gyar, kb ugya az az alap















A márka sokat tud dobni az ugyanolyan fajta fehérje árán is.
Persze ezer meg egy alapanyagból készítenek port, éa azokat sem feltétlen ugyanúgy kezelik (pl tejsavóból is van 3 féle: koncentrátum, izolátum és hidrolizátum)










#5
kivéve ha laktózérzékeny az illető, akkor érdemes keresni valami izolátumot
(feltéve ha tejsavóról van szó)















Elég pontatlanul kérdeztél rá kérdező. Fehérjepor.
Van koncentrátum, izolátum, hydrolizátum. A 3 között óriási különbség van nem csak árban, hanem hasznosulásban is. DE! Hogy ne legyél könnyű helyzetben, a 3 kategórián belül is hatalmas versengések vannak.
A koncentrátum az olcsóbb kategória (ha lehet így mondani), az izolátum drágább, a hydro még drágább, de ennek függvényében nő a hasznosulás, és a felszívódás gyorsasága. Egy mezei, hobbi sportolónak felesleges az izolátumnál fentebb lépni, még a koncentrátum is minden igényt kielégít.
A kategóriákon belül pedig a márka, és az összetétel (főként fehérje %-a) adja az értékét, ez alapján van olcsóbb, és drágább.
A legdrágábbak viszont mindenben és mindenhol a zéró % ch + zsir tartalmú fehérjék. Ezeknek versenynél van jelentősége, egyébként feleslegesen drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!