Milyen sullyal jo guggolni, tarcsat tartsak, kettlebell, vagy kezi sulyzo?
Figyelt kérdés
Ezen kivul, tudom, hogy lehetne keretben vagy ruddal meg, de nektek melyik valik be? Teljesen kezdo vagyok, max 2-10 kiloval csinalnam, de nem tudom melyik a leghatasossabb, viszont nem feltetlen probalgatnam vegig, csak ha mar fejlodtem valamit. Koszi a valaszokat.2019. jan. 26. 12:46
1/8 anonim válasza:
2-10kgval tökmindegy. Egyiket se érzed meg. Egyébként meg teljesen mindegy mit tartasz magad előtt, az eredmény ugyanaz.
2/8 anonim válasza:
Csak a rúddal guggolás hozhat komoly eredményt.
3/8 anonim válasza:
Mi a célod, izomépítés vagy unaloműzés? A rúddal guggolás a saját testsúlynál kezdődik, ha az nem megy végezz serleg guggolást kettlebellel vagy kézi súlyzóval. Ha megy a testsúlyod felével egy sorozat, akkor mehetsz az erőkeretbe (gondolom nem a Smith-keretet értetted). Egylábas bolgár guggolás két kézi súlyzóval se maradjon ki.
4/8 A kérdező kommentje:
Kajaksag, sok mast is edzettem, most legutobb 100at gugoltam, tudom ez fityfiritty, de igazabol sose edzettem a labam, de most hogy kenyelmesen tudok kitorni se latszik semmi a labamon, olyan vekony mint egy dietazo kislanynak, nem akarok 100kilokkal gugolni, csak hogy legyen normal. valaszokat koszi
2019. jan. 26. 22:45
5/8 A kérdező kommentje:
Serleg guggolast hogy kell elkepzelni?
2019. jan. 26. 22:46
6/8 anonim válasza:
Legutóbb 100 kilóval guggoltál, most meg olyan a lábad mint egy diétázó kislánynak, teljesen kezdő vagy és 2-10 kilóval guggolnál? Erről kicsit bővebben?
7/8 A kérdező kommentje:
100at, nem 100al :D
2019. jan. 27. 14:44
8/8 anonim válasza:
"Nem akarok 100 kilóval guggolni" nyugalom az nem fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!