Az a helyzet, hogy én egy nagyon vékony ember vagyok, már gusztustalanul. De most már elegem lett ebből. Szeretnék én is barátnőt, mint mások, tehát nem lehet így kinézni. Ezért kérdeznék a szteroidokról. Sok vita van arról, hogy tényleg árt e vagy sem. Szóval valaki alá tudja támasztani vmi komolyabb cikkel, kutatással, hogy a szteroid tényleg nagyon veszélyes e, vagy ez csak rémhír? Illetve tényleg nem használ mindenkinek?
Szerintem örülj neki, hogy ilyen a vázad, és vagy egy deformált, zsíros gyerek. Erre már tudsz építkezni, csak a kajára kell odafigyelni, ez másképpen nem fog menni. Vannak tömegnövelő étrendek, és természetesen nagy súlyos edzés kell. Én a helyedben lehet keresnék egy jó edzőt, aki hiteles, nem 2 hónapja esett be a terembe, sokat tud segíteni, mentálisan is. Tehát akinek több évtizedes tapasztalata van. A koxot meg felejtsd el, ha normális életvitelt akarsz folytatni, és nem felakasztani magad 30 évesen. Egyébként még neked a korodnál fogva is úgymond gyerektested van. Ez változni fog, ahogy férfiasodsz, főleg, ha rendbe teszed a kajálást, és edzel. :-) Én nem látok nagy problémát.
2019. jan. 10. 08:23
25/27 anonim válasza:
"koxot meg felejtsd el, ha normális életvitelt akarsz folytatni, és nem felakasztani magad 30 évesen"
Sok baromságot olvastam én már itt, de ez visz mindent :D
2019. jan. 10. 09:37
26/27 anonim válasza:
Kérdező nem kell elkeseredni, az alapok jók. Naturálban is lehet jó formád. Szerintem kezdj el tömegelni, nem kell semmiféle szteroid.
2019. jan. 10. 13:32
27/27 anonim válasza:
Szerintem is biológiai kor miatt ilyen. Egyébként meg r0@ggyá+, mi acélos már!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!