Kreatintól gyengébb?!
Egy hete vettem a Scitecben King Kreatint, kapszulásat, edzés előtt egy órával vettem be 2 kapszulát szénhidráttal. Fele annyira sem birtam az edzést, mint amúgy bírnám. Elhagytak az izmaim, 30 fekvő után egyszerűen összeroskadtam, kapkodtam a levegőért. Ez most miért van? Tapasztalt mar ilyet valaki? Egy éve intenzíven edzek szoval van egy kis tapasztalatom.
Víz rendben van, 3-4l per nap.
Az a teendő, hol töltsél felfele.
Plussz a kreatin az első 5 ismétléshez kifejhető erőszintet dobja meg jelentősen, meg a külsőt, (amíg eszed) mert ez a kreatin hatásmechanizmusa. nem fog plussz ismétléseket adni a 30 hoz. az hogy egy edzésen gyengébb voltál az átlagnál, az meg nem jelent semmit. nekem is vannak jobb / rosszabb napjaim. van olyan h kipihenten pörgetővel gyengébb az edzés, mint máskor fáradtan pörgető nélkül.
Hm, na akkor nem csak velem van így, ha használok kreatint, sokkal gyengébb vagyok.
Sőt, még egyéb bajok is előjönnek......
Napi adott mennyiség, tegnap már kidobtam a fenébe az egészet.
Bár ahogy olvasom, jópár angol nyelvű fórumon is szenved tőle pár illető, sokan meg nem értik mi bajuk van.
Ezek: csökkent szexuális vágy, csökkent tesztoszteron szint, gyengeség, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!