Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy haverom hasznalna stanat...

Egy haverom hasznalna stanat szuriba foci melle nb3 velemenyek? Lelassul tole? Vagy mit ajanlatol foci melle

Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mehet stana egész nyugodtan, kötelezővé tenném a futball használatához. Picit le fog lassulni hiszen a növekvő izomtömeg az plusz teher lesz.
2019. jan. 2. 22:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Úgy jönni fog rendesen az izom lábra! Jó lesz az. ;)
2019. jan. 2. 22:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat es szuri vagy tabletta formajaban jobb sztetek? Stana melle pl tesztoszteron propionat? Vagy az ugy mar nagyon lassu lenne?
2019. jan. 2. 23:06
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Van egy olyan érzésem, hogy a focista haver nem létezik és te szeretnél szedni valamit.

Nos véleményem szerint nb3 fociba semmi értelme cuccolni. Élsport persze nem doppingmentes, de az nb3 ne legyen már élsport. Kb mint akik a mucsaröcsögei testépítőversenyre koxolnak be, hogy aztán nyerjenek egy ezer forintos kupát meg 2 kiló fehérjeport.

Stanától meg miért lassulnál? Ez nem egy komoly tömeget hozó cucc, nem is arra van kitalálva. De mondom hagyd, ilyen szinten nincs értelme.

Majd ha olyan szintre érsz lesz mögötted egy csoport edző meg orvos aki megmondja, hogy na Józsi ezt meg azt adjuk be neked és mégkirályabb leszel. Addig meg ne agyalj ilyenen.

Alapvető, hogy tablettást semmiből nem érdemes szedni, mert durvábban károsítja a májat.

2019. jan. 2. 23:13
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom hol él a #4 es de az nb3 már elég komoly szint.

Szemes menjen, nem kell szurkálni, nehogy gond legyen aztán ne tudjon futni esetleg.

2019. jan. 2. 23:17
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Fociban nem vagyok annyira jártas ez tény, de nb3 nem az a szint amiért megéri koxolni.

Gratulálok, ajánlj neki szemest, hátha tönkremegy a mája. Aki fél a tűtől az ne kezdjen cuccolni.

2019. jan. 2. 23:25
 7/12 anonim ***** válasza:
4%
Csak szemest alkalmazz, és ne foglalkozz velük ha a foci az életed,és eredményt akarsz edzésen akkor neked az nb3 is élsport. Ne szurkáld magad, mert be fog gyulladni és vágni kell. Csak szemes!!! H
2019. jan. 2. 23:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen azért az nb3 nem rossz szerintem, ez az egyik a másik igazábol nem a foci miatt csinálnám,az megy szerencsére, hanem mert végig csináltam 2 kurát szuris stana+tesztoszteron propionát, de ez alatt nem colt foci, foci kezdetekor abbahagytam így 76kg vékony srác vagyok nyáron pedig 86kg izmos srác voltam
2019. jan. 3. 00:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezaz. Szép eredmény!:)

Mehet trenbolone is ha elszánt vagy.

2019. jan. 3. 00:51
 10/12 anonim ***** válasza:

És mi a célod, innentől kezdve mindig koxolsz pár hónap kihagyással, hogy izmos srác legyél? Hozzáteszem 86 kilósan alacsonynak és szálkásnak kell lenned ahhoz, hogy igazán izmos legyél.

De el kéne dönteni mit akarsz. Focizni és abban olyan testalkatot fenntartani amit naturálként tudsz vagy izmosnak lenni, de akkor a foci nem biztos, hogy belefér. Legalábbis nem sok testépítőt látsz akármilyen szinten focizni. Ha meg csak egy normális formát akarsz ami persze nem versenyképes, de a strandon jól mutat, ahhoz nem kell kox:)

Jut eszembe. Levezetés volt a kúrák után? Mert ciki lenne ha nem működne a szerszám (feltételezem fiatalon).

2019. jan. 3. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!