A csirkemell vagy a pulykamell a jobb gyúráshoz?
Mi a helyzet a Tonhallal? A Lidlben kapható tonhal (sós lében) nagyon minőségi. Nem vizes pép az egész, hanem valódi tonhal-darabok vannak benne. Az adatlapja szerint 100 grammban jóval több fehérje van, mint a csirkemellben és a pulykamellben (29 gramm).
Ráadásul rendkívül egészséges a szervezetnek.
Miért nem terjedt el a tonhal ebben az esetben?
Én tök jó, edzés utáni salátákat csinálok belőle.
Tonhalnak 2334 forint a kilója.
Azért heti egy-két alkalommal ajánlott halat enni az egészséges táplálkozás jegyében,de a csirkemell is 1250-2000 forint között mozog a boltokban akciótól függően.
A pulykamell gyakorlatilag mindig drágább 200-300 forinttal átlagban.
A beltartalmi értelemben is hasonlóak.Csak a "változatosság" szólhat a pulykamell mellett.Bár ízben se érzek olyan óriási szakadékot,mint a csirkemell marhahús vonalon.
Ha változatosság a cél ,akkor a csirkemellet is fel lehet dobni,nemcsak a köret változtatással,hanem az elkészítésével.Több kreativitás és nem kell állandóan a szétfőzött száraz csirkemellet rágcsálni.
Egyetértek, drága a tonhal.
Ha heti háromszor edzek két órát, és főleg zsírt égetni szeretnék (kardio nem), plusz a karomra izmokat, akkor mennyi csirkemell elfogyasztását javasoljátok edzésnapokon?
20-30 deka elég?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!