Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondonoltok milyen cuccal...

Mit gondonoltok milyen cuccal érte ezt el?

Figyelt kérdés

[link]

14 hét alatt..Mire tippeltek?

Illetve szerintetek az első héttől kezdve mind a 14-ig csak tömegelhetett? És csak száraz izom jött fel?

Igazából nem követni szeretném csak érdekelne, a kaja és kémia része. Köszi.

2018. dec. 24. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem könnyen lehet, hogy ezt nem 14 hét alatt érte el a fickó. Én készülök koxolni a közeljövőben, hogy szálkásan legyek izmosabb és én Testosteron Propionate+Winstrol Depot vagy Deca Durabolin kombinációra gondoltam.
2018. dec. 24. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még koxal is nagyon durva 14 hét alatt. Bár ki tudja, növi+tren csodákra képes :)
2018. dec. 24. 23:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen.. ezen én is gondolkoztam. 14 hét alatt milyen mennyiségű cucc kell hogy ezt összehozza..

Már pedig állítsa szerint 14 hét, és az insta képeinek dátumait nézegetve valóban annyi idő telt el..

2018. dec. 25. 00:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy 14 hetet ír, de ha pörgeted lejjebb a képeit, nincs 1 olyan se, amin szarul néz ki, pedig hetente rak ki képeket kb, erről ennyit.
2018. dec. 25. 08:02
 5/5 anonim ***** válasza:
izom memoria, elotte is izmos volt csak volt valami serulese
2018. dec. 25. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!