Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti pihenőnapon mit szoktatok...

Ti pihenőnapon mit szoktatok érezni?

Figyelt kérdés
Mármint tudom kell,szükséges a megfelelő pihenés,alvás akár fogyásról akár izmosodásról/szállkásításról van szó, viszont én nem szoktam magam annyira jól érezni magam "mentálisan"..olyan érzés mintha aznap nem tennék semmit azért hogy előrébb legyek a célomhoz,aznap is akarnék edzeni,mozogni..tudom ez nem jó felfogás egyáltalán ezért kérdezem kíváncsi vagyok hogy ti hogy fogjátok fel a pihenőnapot?

2018. dec. 17. 04:52
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Vágyat érzek, hogy menjek edzeni, de felfogtam, hogy ilyenkor pont az segít, ha veszteg maradok. Ha nagyon nyüzsögnék, akkor inkább elviszem a kutyát a szokásos séta felett egy plusz 6-8 kilométeres körre, jógázom, a kertben kergetjük egymást... ilyen sportnak nem minősülő aktív programokkal vezetem le a mozgásigényemet. Ha nagyon bűntudatod lenne, akkor olvasgass a test működéséről, mások sikersztorijáról, meg főleg mások kezdőként elkövetett túledzéséből fakadó problémáiról :) És amúgy tanuld meg szeretni magad, ne saját kritizálásoddal legyél elfoglalva. Az gond, ha a pihenőnapi “lustulás” miatt kellemetlenül érzed magad. A célod az legyen, hogy jól érezd magad a bőrödben, ehhez pedig messze nem elég a -szerinted- tökéletes külső. Ha utálod magadat, akkor mindig találni fogsz valami kifogásolnivalót. Próbálj magaddal is úgy bánni, csak legalább olyan elnéző lenni, mint a legjobb barátoddal. Gondolnál róla valaha olyanokat, amiket saját magadnak mondasz? Na ugye... :)
2018. dec. 17. 05:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezzel teljes mértékben együtt tudok érteni! Nagyon szépen köszönöm a válaszod! ez nagyon hasznos volt. Ezek bennem is megfogalmazódtak, de vártam egy külső megerősítést is és pont ez hiányzott! Köszi!! :)
2018. dec. 17. 06:59
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Az első jó!

Én tanulni szoktam, amúgy kémia szakon vagyok,és sportkémiával "foglalkozom" leginkább,igaz még csak bsc..:)

2018. dec. 17. 08:18
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Jót. Örülök hogy nem kell menni edzeni.
2018. dec. 17. 09:42
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Ha nagyon bennem van az edzes akkor elmegyek futogepen setalni emelkedon fel-1 orat,ha a terem is hianyzik.
2018. dec. 17. 10:49
 6/9 anonim válasza:
24%
Nekem minden nap pihenő nap és kib-ott jól érzem magam 😂😂👌🏻 Szenvedjetek csak 😂
2018. dec. 17. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező, nem kötekedésből, de talán ha pár éve edzenél, nagyon nem így látnád. Elején, mint most még nagyon motivált vagy, de ez sajnos vagy nem sajnos nem így lesz, és nagyon is örülni fogsz a pihenő napoknak.
2018. dec. 17. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Én teljesen jól érzem magam pihenőnapokon, mivel tudom hogy edzésen mindent megtettem a fejlődésért. A pihenés pedig szükséges, hogy az edzésen befektetett munka, fejlődés formájában megtérüljön.
2018. dec. 17. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Jót érzem.
2018. dec. 17. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!