Milyen test jön be a legjobban csajoknak?
Figyelt kérdés
2018. dec. 7. 05:34
1/11 anonim válasza:
mindenkepp test propit ajanlok ketnaponta 1ml, az bejon a gadzsiknak
2/11 anonim válasza:
Nő vagyok. Nem tudom értelmezni a kérdést, teljesen bugyuta, üres.
3/11 anonim válasza:
pedig érthető 2-es. A válaszom: az a test "jön be" a lányoknak, amelyben egy iránta figyelmes, kedves, gyöngéd lélek lakozik.
4/11 anonim válasza:
3-as
Erre a kérdésre olyan választ kell írni, hogy adatokat megadni: kockák mérete, tömegnövelt izmok mérete, ilyesmi. Kb mintha egy asztalosnak írnád le mekkora legyen a szekrény.
5/11 anonim válasza:
hát nem olyan választ kell írni, ami a meggyőződésem?
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
ja, nem néztem a kategóriát, tehát kiegészíteném 3-ast: félelmetes és undorító a 6-os kinézet a normális lányok számára. Egy egészséges, normális izomzatú, jó mozgású testben kell lakoznia a léleknek
8/11 anonim válasza:
Kinek mi. Valakinek a mackós dagadt, valakinek a full szėtgyúrt. Van olyan akinek a ropi, de van akinek a full átlagos test. Talán a legtöbbnek az átlagoshoz közelítő, de sportos jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!