Veletek mi történik, ha utazás/egészségügyi problémák miatt kihagytok 5-7 napot a kondiból, és még a kajálásra sem figyeltek?
Ilyen soha, ismétlem SOHA nem eshet meg!!!!
Az edzés maga az élet értelme!
Mondjuk én aktív pihenő vagyok, szóval a sok zabálás elengedhetetlen, hiszen akkor napi 10+ órát vagyok túrázni, vagy nyaralás esetén vízben/strandon. Muszáj a zsírt is pótolni ilyenkor, sókat. Csoki, májkrémes vagy rántotthúsos szendó ilyenkor kb létfontosságú, reggelire és vacsira pedig hatalmas adag zabákat szoktam enni a szálláson v kajáldában. Sokszorosára emelkedik a kalóriabevitel, mert a szükséglet is szoksorosára emelkedik. Hiszen rgy edgés az mi... 2 naponta 1-1,5 óra... 😃 egy kiránduláson sokkal többet mozog az ember.
De mondjuk tartasz egy laza hetet, az sem jelent sehogyan sem semmit sem. Élsportolóknál persze igen. De akik csak fittek szeretnének lenni, azoknak nem fog ennyi idő tönkretenni semmit. Még akkor sem, ha egész héten a tv előtt ülve tabálnak mekis kaját rágcsával. Ahogy a fogyáshoz is hónapok kellenek, úgy a hízás sem fog sikerülni egy hét alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!