Testépítésbe kezdtem egy pár hete, eddig fehérjeport nyomattam, most már elgondolkodtam hogy kéne valamit szedni a kaja mellé. Hallotam erről hogy így szokás. Tömegnövelő és társai. Pontosan nem vagyok tisztában vele hogy a fehérjén kívül mi kellene még nekem. Örülnék, ha nem a fejemet szednétek le egyből, hanem felvilágosítanátok a témával kapcsolatban, pl komolyabb, hozzáértő testépítők, vagy akik használnak ilyeneket.Tudtommal a napi kalória bevitel 50% át lehet bevinni turmixból. (feloldott táplálékkiegészítő porok)
A másik fele szilárd kaja. Fontosabb infók rólam: 17 éves vagyok, 66kg, a testzsír százalékom nagyon alacsony. (suliba mérték föl a testzsír százalékot valami szarral ami minden évben kötelező, ez muttatta ki, a felmérést végző tanár mondta is hogy "szálkás" gyerek vagyok) Általában nem szoktam nagyon sok kaját magamba tömni, inkább elosztom és 2-3 óránként eszek, délután edzés után pár órával egy jó kiadós ebéd.
Amúgy meg 6nak van igaza. Toljál metiltesztót. Eszed megvan már hozzá.
2018. nov. 30. 17:15
12/19 A kérdező kommentje:
Na látod, már nem bírsz fogást találni rajtam csak hülyézel. Gondolom az a bajod hogy nem mindenki a gép előtt ülve élvezkedik 2 mázsa hájjal, úgy mint te.
2018. dec. 1. 09:46
13/19 anonim válasza:
😄😄😄
2018. dec. 1. 10:14
14/19 anonim válasza:
Milyen fogást kéne találnom? Persze, hogy hülyézlek, hát ha egyszer az vagy akkor mit mondjak? :)
Komolyan, csak valld be, hogy lusta dög vagy és belinkelek neked egy csomó hiteles, hasznos, megbízható infót, cikket, könyvet amit te is megtalálhatnál a neten.
Csak valld be!
2018. dec. 1. 10:16
15/19 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki. Látszik is rajtad. Ha ennyire zavar, hogy személyre szabott ötleteket kérek, miért nem kerestél más elfoglaltságot? Ja hogy nincs semmi ami értelmes az életedben a gépezésen, mások jogtalan hülyézésén kívül? Ki is az életképtelen hülye? Mellesleg minek szólsz a témához, ha semmit nem értesz hozzá? Ezen élvezkedel hogy név nélkül írogatsz másoknak, de a való életben 0 vagy. Itt éled ki amit másnak nem mersz a szemébe mondani mert félsz hogy összecsomagolnak. És képzeld el, találtam pár oldalt hogy mi kell, de nem fogod fel a parányi méretű agyaddal mi is volt a kérdés. Nem mindegy hogy ki mit szed. Ha találsz olyan oldalt, ahol elmondják milyen típusú, súlyú, genetikájú, stb embernek milyen étrend, étrendkiegészítők kellenek, akkor már rég elkülthetted volna, valószínűleg én nem találtam, lustának hívsz azért mert van életem és nem a gép előtt töltöm a szabadidőm ezeket böngészve. Képzeld el, nem mindegy hogy ki mit szed, megvannak a különböző porok mindenkinek. Remélem már felfogtad mit akarok. És nem, főként nem linket akarok, hanem pl olyanra számítottam mint amit már itt írt valaki. Tapasztalat. Mi jött be neki. Most olvasgathatom a biotech meg a scitec cikkeit, akik részben azért is írják hogy tőlük vedd, meg mindent rádsóznak. Ez a parasztvakítás, aminek gondolom te nap mint nap bedőlsz. Nem tudsz semmit az egészről csak próbálsz másokat oltogatni, amit a való életben nem mersz. Jobb lenne ha kezdenél valamit magaddal, szánalmas vagy. 😂😂😂
2018. dec. 1. 12:32
16/19 anonim válasza:
Jaj neeebántsssssss kérlek.
Amúgy elugattam többször is, hogy megbízható infókról beszélek. Nálam a megbízható az pont az, hogy nem a tápkieg cégek reklámjai, nem azt kell olvasni hanem független cikkeket. Cikkek alatt a tudományos írásokat értem, persze ehhez tudni kell olvasni a szakmai angolt. Nekem ez, mint gyógyszeripari szakembernek természetes.
Senki nem fogja leírni neked se itt se sehol, hogy kinek mi a jó. Elolvasol sok sok cikket és a kis agyaddal levonod a következtetéseket. Ez így működik. Neked ez valószínűleg nem fog működni...
2018. dec. 1. 16:30
17/19 A kérdező kommentje:
Ha szétnéznél már látnád hogy írtak dolgokat amikre szükségem lehet. Na, most hogy megoldódott a dolog a téma már tárgytalan, mehetsz más kérdések alá is okoskodni meg menősködni. De csak név nélkül és itt, ha már máshogy nem mersz. Szeva👋
2018. dec. 1. 23:15
18/19 A kérdező kommentje:
Nem a "metilteszto" ajánlgatókra gondolok. Nem tudom ki írta, de tudom mikre gondol, amit elpofáztam hogy nem fogok. De persze az olvasáskészség, értelem elfogyott, szövegértés meg nem is volt.
2018. dec. 1. 23:21
19/19 anonim válasza:
Pedig itt a metiltesztó volt a legjobb válasz. Azt kéne megfontolnod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!