24 kg-ot fogytam mióta edzek, érdemes kollagént szednem, hogy a bőröm gyorsabban visszahúzódjon és feszesebb legyen?
Már lefogytam amennyit szerettem volna, most már izmokat növelek és tömegelek lassan, de a csípőm, derekam, hasam körül még elég lógós a bőr viszonylag. Háromnegyed év alatt fogytam a 24 kilót múlt hónapig számítva. Olvastam, hogy jó lehet a kollagén, amit találtam por formában hogy árulnak.
Még viszonylag fiatal, 26 éves vagyok és erre azt találtam hogy ahogy idősödünk úgy termelünk egyre kevesebb kollagént (ezért is ereszkedik a bőr, vagy fogyás után nem feszesedik vissza egy bizonyos kor felett), viszont nem tudom az a kor pontosan mikortól van. Szóval megéri kollagént venni? Fél kiló 4400 ft, én kipróbálnám.
Próbáld ki, nem veszítessz vele semmit.
Klinikai beavatkozás nélkül egyébként nem tudsz vele mit kezdeni.
genetikától is függ szerintem, de 26 évesen teljesen jó esélyeid vannak. pláne, ha most izmot is felpakolsz, az is segíteni fog.
alapvetően egyrészt a fogyás után elég sokat kell várni arra, hogy a kinyúlt bőr megszokja az új, kisebb formát, másrészt a lógó bőr nagyobb része az esetek nagy százalékában nem más, mint zsír.
vagyis még mindig van ott egy makacs zsírréteg a bőr alatt, de ez is el fog tűnni.
én 40 éves nő vagyok, 4 éve kezdtem komolyan venni magam (jobb későn, mint soha :D ) és 2 év alatt 51 kilót fogytam, tehát effektíve egy egész másik nőt, mégse lóg durván a bőröm, pedig az elején nem volt szép.
hidratáld a bőröd krémmel, olajjal, masszírozd rendszeresen vagy járj masszázsra, sokat segít.
ha évek múltán is lóg a bőröd, akkor valóban marad a plasztika, de szerintem erre nem lesz szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!