Szteroid az internetről?
Figyelt kérdés
Már kb 6 éve edzek és gondolkodtam a szteroidokon de sosem használtam egyet sem (kivéve orrspray, kenőcs, illetve ha volt még valami gyógyszerben). Régen sokat edzettem edzővel viszont ő nagyon szteroid ellenes, nem akar utánanézni annak, hogy ki adna el nekem szteroidot. Szóval nincs aki eladna nekem. Jogi alapon kaphat büntetést aki az interneten rendelne Clenbuterolt, Propionátot esetleg más szteroidokat? Illetve az internetről szerintetek olyat tudnék venni amiben van hatóanyag? Mint írtam nincs aki eladna nekem, ha valaki tud módot, hogy hogyan szerezzek embert írhat ötletet/ötleteket.2018. nov. 19. 22:12
11/11 anonim válasza:
Nah meguntam ezt a kérdést, szóval úgy döntöttem jelentem. Hipp hopp törölve lesz. Szevasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!