Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi tejsavó koncentrátumot...

Mennyi tejsavó koncentrátumot kell bevinni edzés után?

Figyelt kérdés
Edzések után szoktam inni. Mennyit, hány grammot kell bevinni és hány mililiter vízzel kell keverni? Csak edzések után szoktam inni ami hétfő, szerda, péntek. Tehát háromoszor 1 héten.
2018. nov. 12. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
1 adag. Rajta van a csomagoláson, hogy 1 adag hány gramm. A víz is rajta van (az amúgy általában 200-300 ml).
2018. nov. 12. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:

50 gramm is mehet edzés után. Az kb 2 adag.

De ugye tudod hogy nem az számít hogy edzés után mennyi fehérjét viszel be, hanem hogy egész nap mennyi fehérjét viszel be. Pihenő és edzés napokon is egyaránt meg kell lenni a fehérjebevitelnek.

2018. nov. 12. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:

kell?

nincs olyan hogy kell

2018. nov. 12. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez az adag dolgot el kéne felejteni már. Annyit kell bevinni amennyire szükséged van, aztán azt szépen ki kell mérni.
2018. nov. 12. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt meg, hogy mennyire van szükséged ugye meg szépen kiszámolod magad, vagy hagyatkozhatsz netes kalkulátorokra akár.
2018. nov. 12. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Az "adag", ami a dobozra/zacskóra van írva, tényleg hülyeség, mert minden embernek a saját súlyától függően más adagra van szüksége.

Én 80 kg vagyok, napi 160-180 g fehérjét fogyasztok és az edzés utáni turmixomba 30 g fehérjét teszek. Mivel 80%-os fehérjém van, ez azt jelenti, hogy az adagolókanállal kb 36 g port teszek a shaker-be, az adja ki a 30 g fehérjét.

2018. nov. 13. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!