Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Pár kúra stana után maradna...

Pár kúra stana után maradna meg valamennyi izom ha abbahagyom?

Figyelt kérdés
Egyenlőre naturál vagyok, és nem is tervezek mostanában koxhoz nyúlni, de szeretem ezt a sportot és előfordulhat hogy egyszer a naturál max. közelébe kerülök majd, na most az nyilvánvaló hogy ha valaki abba hagyja a koxot akkor összemegy, de elvileg üresen is már magasabb szintet tud az ember elérni mint full naturálon. Ha csak egy gyengébb szert nyomnék mondjuk stanát olyan 2-3 kúra erejéig annak a hatásából maradna meg bármi is, vagy ahhoz sokkal komolyabb cuccok hosszabb távú használata kell?

2018. nov. 5. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Megfelelő levezetéssel és ugyanúgy megfelelő étrenddel több marad rajtad, mint amikor elkezdted volna. A kémiával hozott tömeget csak azzal is tudod megtartani.
2018. nov. 5. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Stanatol amugy sem jonne kb semmi izom (nem veletlen tomegelesre nem is hasznaljak), tehat megmaradna. Egyebkent az elsonek igaza van, eleg sok ideig tobb megmaradna mint amivel kezded, de nagyon hosszu tavon visszaesnel nagyjabol arra az izomtomegre ami a kura kezdesenel volt, csak kicsit kerekebb, eresebb stb.
2018. nov. 6. 20:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznos volt mind a kettő!
2018. nov. 7. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos többet tudnál elérni mint teljesen naturálban. Én nekem 2-3. kúra után még nem is nagyon van összeesés csak nem vagoyk olyan kerek,definiált.
2018. nov. 11. 21:56
 5/5 anonim válasza:
Ez tetszik.
jún. 24. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!