Valóságosak a youtubeon lévő előtte-utána átalakulós videók?
26 éves vagyok. 183 centi és 83 kg. Nem vagyok izmos és eldöntöttem, hogy egy 6 hónapos célt tűzök ki.
Motiválásképpen nézegettem 6 hónapos előtte-utána videókat és kissé meglepődve látom, hogy milyen drasztikus az átalakulás.
1.kérdés: Mit gondoltok ezekről?
2.kérdés: Milyen változást várhatok ilyen arányokkal?
Köszi.
Altalaban bullshit az osszes. Foleg azok a kedvenceim, akik nagyon sovanyan indulnak neki, viszonylag alacsony testzsirral, a vegere pedig sokkal szalkasabban lesznek izmosak. Persze vegig csak izom megy rajuk, a zsir meg pucolodik. Na most ez mi? :D
Vagy amikor alapbol nem is dagadt az illeto, csak szandekosan rossz pozt vesz fel, szar fenyekkel aztan csinal egy sima szalkasitast par honapig, aztan az arcba tolja a sajat hiper-szuper 90 napos edzestervet -persze penzert- fat2fit hestegekkel.
Felev alatt realis lehet egy testkompozicio valtoztatas ha (ujra)kezdo vagy. Ez annyit tesz, hogy minimalis kcal minuszban, magas feherjebevitellel es progressziv edzestervvel lehetseges zsirbol fogyni es kozben izmot epiteni egy bizonyos szintig. Nagyjabol tehat 4-5kg izom felmehet, ugyanennyi zsirvesztes mellett.
Valami látszódni fog 6 hónap után, de azért totál izmos nem leszel.
3as: kcal minuszban fél év alatt 5 kiló izom? Az még jó étrenddel kalória pluszban is jó eredménynek számít...
ne azzal foglalkozz, hogy másoknak mit sikerült, hogy sikerült, a saját edzéseddel foglalkozz. attól, hogy más valakinek tök jól ment, vagy tökre nem ment, abból a te eredményeidre semmilyen következtetést nem lehet levonni. főleg, hogyha azt sem tudod, hogy pontosan mit és hogyan csinált azért a változásért.
te tedd meg a lehető legtöbbet önmagadért, és biztosan jobban fogsz kinézni, mintha semmit sem tettél. ha elégedett leszel az eredménnyel, akkor jó. ha nem, akkor motiváljon az, hogy még többet kell tenned. magadból indulj ki és magaddal foglalkozz, ne másokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!