Az alábbi adatok alapján milyen irányban és hogyan lenne érdemes változtatnom magamon?
Amint az eredményen látszik, meglehetősen robusztus az alkatom. Ugyan a szakvélemény szerint jó kondícióban vagyok jelenleg, de az adatokból kitűnik, hogy a zsír nagyobb része, mint jellemzően a nőknél, az alsó testtájakra koncentrálódik. Leginkább ezen kívánok változtatni, csupán nem vagyok tökéletesen tisztában a mikéntjével, illetve azzal, hogy egészséges lenne-e például lejjebb tornázni a testzsírt.
Természetesen nem várom el tőletek, hogy egy komplett edzéstervet és étrendet írjatok elő, de szívesen fogadok tanácsokat és véleményeket ezzel kapcsolatban.
Előre is köszönöm.
Köszi, egyelőre bevált :)
Nem gondoltam volna, de már ez alatt a röpke két hét alatt is tapasztalható változás.
Eddig sok súlyt használtam, de azzal nem igazán slankultam - formásodásra jó volt, sok izmot építettem -, noha a polar öv/óra szerint az edzések java része zsírégető fázisban telt.
Most visszavettem a szénhidrátokból, illetve az általad említett mozgás volt túlsúlyban. Szuper. És milyen egyszerű...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!