2/6 anonim válasza:
Nem felesleges. Ennyi erővel bicepszre se csinálj semmit, mert van evezés. Vagy tricepszre se, mert arra meg ott a fekvenyomás és a mellről nyomás. Ha itt tartunk már, akkor minden felesleges, csinálj csak felhúzást, az megedz mindent.
3/6 anonim válasza:
Nem, de ha van felhúzás ÉS evezés akkor felesleges.
4/6 anonim válasza:
Nem felesleges, csuklyának jót tesz. Az allig húzást viszont sose csináld, nagyon durván tönkre teszi a vállat. En heti 1x csináltam 5-6 heten keresztül aztan 1honapig nem tudtam edzeni vall fájdalmak miatt. Mióta abbahagytam egyáltalán nem faj a vállam.
5/6 anonim válasza:
Hasznosak a koncentralt gyakorlatok is volumen szempontjabol. Gondolj bele, hogy 15 nehez sorozat guggolast kene megcsinalni 1 heten combfeszitore, sok lenne, viszont, ha megcsinalsz 10 sorozat guggolast, es 5 sorozat combfesztes, nem lesz sok, es tobb volument tudtal felhalmozni a combfeszitodre, ami az izomnovekedes alapja.
6/6 anonim válasza:
Nem. Sem az evezes, sem a felhuzas nem fog segiteni, ha nem tudod lockoutnal a rudat megtartani, ezert a felhuzasod szar lesz. Rengeteg versenyzonek a lockouttal van problemaja, mert gyenge a csuklyajuk, mert minek csuklyazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!