Ti is nehézségekbe ütköztök ruhavásárláskor?
Látom nem hagy nyugodni.
Ez tényleg így van, valóban idegesítő, hogy vagy szorít nyakban meg vállban, vagy az van, hogy a V alaknak lőnek, mert a széles vállú póló lent is széles és így inkább téglalap alakja lesz a testednek.
Ezt úgy tudod kivédeni, hogy betűröd a pólót, vagy testhez állót veszel, tehát ilyen sztreccses anyagút vagy slim fitet, ami mondjuk sosincs méretben, mert azt tényleg csak gyerekméretben kapható szinte.
Vagy vidd el szabóhoz, pár ezer forintért beveszi.
Sokáig kell nézegetni, tényleg mindenhova be kell nézni, mire lehet találni jót. Kb 60 kabátot próbátlam fel, kb 10 különböző helyen, mindig néztek az eladók, hogy nem veszem meg.. és a 60. volt olyan, hogy vállban is jó, hosszúságra is jó, (de nem túl hosszú, mert az utálom) a rövidet szintén utálom :D
Rendesen bele kell ásnod a kabátok világába :D, hogy egy tökéleteset (vagy majdnemt tökéleteset találj) de ha már 15-20ezret elkérnek egy kabátért semmiképp se vegyél meg olyat, ami 2 számmal nagyobb rád, csak a vállad miatt.
kb. 4 órán keresztül járkáltam és nézegettem a kabátokat, de végülis sokáig fogom hordani, remélhetőleg jövőre is. Ha nem ,,növöm'' ki.
Én bementem megvettem az első kabátot ami megtetszett.
Vállban jó volt, újban hosszú, elvittem a szabóhoz, hogy varja fel. Másnap mentem érte, 2000ft volt plusz kabátvásárlással együtt 10 perc. A 40e forinthoz képest nem nagy összeg, cserébe nem kellett órákat keresgélni, próbálni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!