Miért érzi valaki jobban magát, ha pulóverben, kapucniban, baseball sapkában eddz a teremben?
Figyelt kérdés
2018. okt. 16. 23:11
1/11 anonim válasza:
És te miért másokkal foglalkozol?
2/11 anonim válasza:
En 2x edzettem baseball sapkaban mikor mar olyan debil hajam volt hogy emberek koze alig mertem vele menni. Bar ez igy szanalmasnak hangzik de ez van. Felsobe is 1x edzettem de azt nem is tudom miert valszeg mert otthon felejtettem a polomat vagy nem is tudom ilyesmi
3/11 anonim válasza:
Ha leveszi akkor meg az a bajod, hogy mit mutogatja magát.
Ha hangos akkor mit üvölt, ha csendes akkor pszicho.
4/11 anonim válasza:
Én kantáros kertész gatyába meg kinyúlt pulcsiban edzek. Miért? Mert ebben érzem jól magam. Mi közöd hozzá, hogy miben edzek ha? Törődj a saját dolgoddal!
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Kérlek ne erőszakold meg a látásom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!