ELTE BEAC konditermébe járó hallgatók akik érdeklődnek az edző tebékenységei iránt?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudok megengedni magamnak személyi edzőt, szóval gondoltam körülnézek hátha vannak lelkes és segítőkész hallgatótársak akik segítenének megtanulni a gépek hasznalatát meg mozdulatokat... Ha valaki esetleg edző szeretne lenni és kipróbálná milyen edzeni egy teljesen kezdőt akkor szerintem kiváló lehetőség (xD). Köszi a figyelmeteket. :)2018. okt. 12. 12:28
1/4 anonim válasza:
Mennyibe kerül egy BEAC kondibérlet? Még fél évig (ha minden jól megy) ELTE hallgató vagyok. :D
Edzőtársat keresek, én sem vagyok profi, de egyik félévben speciként jártam oda kondizni + nem olyan bonyolultak ezek az eszközök. Szóval ha gondolod, akkor én szívesen mennék veled kondizni.
2/4 anonim válasza:
Jaj de népszerű lett a BEAC. Ne már, többen ne gyertek! Kicsi a terem, alig lehet elférni. Hétfőn is 8-an voltunk. Mozdulni nem tudtam :D
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves második :) No offense, de ez egy intézményi szolgáltatás, és nekünk ugyanolyan jogunk van használatba venni, mint neked :P mellesleg ma mentem el a kondi előtt és egy árva lélek sem volt bent, szóval nem értem miért ne mehetnénk. :)) #nemvagytúlkedves
2018. okt. 12. 20:26
4/4 anonim válasza:
Juj de magadra vetted :D
Az amúgy mit jelent, hogy intézményi szolgáltatás? Ezt fejtsd ki nekem!
Van olyan, hogy senki nincs a teremben? Nemáááár ezt nem gondoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!