Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kondizástól valóban mindenfé...

A kondizástól valóban mindenféleképpen aranyerem lesz?

Figyelt kérdés

Spanom akivel járunk gyúrmázni azt mondta, hogy biztos, hogy aranyerem lesz kezdjek el hozzászokni a gondolathoz, ez a sport ezzel jár. Nagyon tapasztalt, már 2 éve edz igen komoly szinten, szóval lehet adni a szavára. Én most kezdtem nyár végén és eléggé megijedtem ettől.

Szerintetek ez igaz?

2018. okt. 10. 21:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja meg honnan tudjam neked mennyi tapaszlatod van? Lehet annyi sincs mint nekem csak itt játszod a nagy szakértőt, na erről ennyit.
2018. nov. 14. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Na látod... fölösleges a kérdésed. Mondtam én, hogy milyen sok tapasztalatom van? Nem. Akkor? Inkább arra válaszolj magadnak, hogy ha ekkora szakértő a te barátod, akkor miért kérdezted meg itt? Csak nem azért, mert nem vagy benne biztos, hogy igazat mondd? Csak nem? Na látod... Ha akkora tapasztalata lenne, akkor ez a kérdés nem lenne itt. Azt meg nem írtam, hogy 2 év alatt nem lehet egy jó formát kihozni, csak az, hogy van egy jó forma 2 év alatt, az nem egyenlő azzal, hogy valaki milyen tapasztalt. Még ha írtál volna 5-10 évet, akkor oké, nem is írtam volna ide, mert biztos igaza van, de 2 év, tudod mennyi az... Írhatsz még bármit, úgyse olvasom el, ezek után nyugodtan pattoghatsz, de csak magadat idegesíted. Először válaszoltam normálisan, de te nem azt láttad, amit akartál, ezért pattogsz. Tudlak sajnálni. Nyugodtság van. Na csókolom. :)
2018. nov. 14. 20:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Nincs fölösleges kérdés, itt bármi meg lehet kérdezni.

Nem tudom milyen apropóból érzed azt, hogy neked pont az én kérdésemnél kell kötözködnöd. Menjél szórakozz máshol!

2018. nov. 14. 20:52
 14/15 A kérdező kommentje:
2018. nov. 14. 21:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem én írtam ki, de ugye hoppácska. Más már küzd ezzel. Lám lám, úgy tűnik havernak volt igaza nem a névtelen "szakértőnek" itt az előbb.
2018. nov. 14. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!