Elso szteroid kurat hulyeseg lenne szalkasitassal kezdeni?
Figyelt kérdés
17% korul van a testzsirom, nem tudom, hogy tomegelnem kene, hogy a leheto legtobb izom jojjon fel, vagy cucc mellett szalkasitas alatt is jon izom.2018. okt. 10. 19:59
1/12 anonim válasza:
Jo otlet, koksz mehet ha szalkasitasbis van. Hozzá a hust akor ia rendesbe.
2/12 A kérdező kommentje:
Ez aztán a hiteles komment...
2018. okt. 10. 20:20
3/12 anonim válasza:
Ne kel csufolni diszkekszias vagyk
4/12 anonim válasza:
Ha megy egy moderált diéta, tolsz vele kis kardiót és van elég fehérje, akkor fog jönni izom és lemegy valamennyi zsír.
5/12 anonim válasza:
Ha ezt a kérdest feltetted akkor nem állsz még készen egy szteroid kúrára. Ez a saját véleményem, persze úgy baxhatod el magad ahogy szeretnéd :(
6/12 anonim válasza:
Egóból szeretnél kokszolni, vagy komoly terveid is vannak? Nekem csak ennyi a kérdésem...
7/12 A kérdező kommentje:
Komoly terveim vannak. Miért?
2018. okt. 18. 11:08
9/12 anonim válasza:
Akkor ok :D
Csak mert az egónövelésért való kokszolás a legnagyobb baromság a világon... Akkor megértem, ha valaki hivatásos testépítő akar lenni (bár akkor sem támogatom)
10/12 A kérdező kommentje:
Legyen már mindegy nektek, hogy ki milyen céllal cuccozik.
2018. okt. 18. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!