Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik a legfinomabb fehérje?

Melyik a legfinomabb fehérje?

Figyelt kérdés
Leginkább személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi kinek melyik jön be leginkább de csak is íz miatt.
2018. szept. 30. 23:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mit jelent az,hogy aminospiking?
2018. okt. 1. 13:57
 12/12 A kérdező kommentje:

# 11

A legfinomabb fehérjére voltam kíváncsi a kérdésben, nem tértem ki a fehérje típusára így végül is nem csak tejsavóra gondoltam ;) de amúgy nincsen igazad, mert a power protein az vegyes tejsavó+növényi fehérje, és például olyanok akik allergiásak a tejsavóra de nem akarnak a szójával sz**pni, azoknak kiváló a vegyes fehérje.

Egyébként, ha már ennyire sok komment érkezett, én is leírom az eddigi legfinomabb fehérjét amit ittam, a biotech-es marhahús fehérje, és csoki-kókusz ízben. Viszont árban elég húzós, ezért néha-néha jutalmazom magamat ezzel az isteni nedűvel :D *legalább nem unom meg az ízét.

[link]

2018. okt. 3. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!