Akos000 kérdése:
Szerintetek melyik a legfinomabb izű protein?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy most milyet vegyek.. Már rengeteg ízt kipróbáltam mióta fehérjézek, valami új ízt szeretnék kipróbálni. Szerintetek melyik ízesítés a megunhatatlan és legfinomabb? Eddig ezeket próbáltam a biotrchtől: Mangó, Csoki, Vanília, Citrom sajttorta, Citrom joghurt, Banán, Barack joghurt, Sárgadinnye. Ezek közül a banán és a csoki a kedvencem2017. júl. 8. 17:55
2/9 anonim válasza:
100% WPP kókusz, illatra és olyan hogy beszrsz.
A karamell-alma is finom, de azt már unom.
3/9 Cortez70 válasza:
Sciteces fehérjék, gaspari myofusion
5/9 anonim válasza:
100 whey protein professional-ban vannak a legfinomabbak.
Amugy egyiket sem innam/ennem csak az ize miatt.
6/9 anonim válasza:
BT Citromjoghurt, vízzel, turmixolva. De a banán se rossz.
7/9 anonim válasza:
Nekem a scitec mentolos csoki jött be a legjobban. Talán azért, mert imádom az afer eight-et és ez full ugyan olyan.
8/9 anonim válasza:
sajt, tojás.. mást nem ismerek :'D
9/9 clint válasza:
Qnt whey csokis, és qnt light whey összes íze. Biotech nitro pure és ISO whey mogyorós. A scitectől eddig egyik se ízlett, túl édesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!