Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mivel tudnék edzeni műtét után?

Mivel tudnék edzeni műtét után?

Figyelt kérdés
Volt augusztusban egy kisebb műtétem, ami annyit takar, hogy egy anyajegyet levettek a hátam közepéről. Szó szerint a két lapocka között mérnöki pontosan középről. 4 hónapja nem edzettem egyébként, a műtét óta pláne nem, mostanra már gyógyulgat viszont még nem gyógyult be teljesen. Milyen edzésgyakorlatokkal tudnék legalább karra vagy mellre edzeni úgy, hogy ne legyen semmi baja a hátamnak? Egyszerűen saját magamtól nem tudok semmi olyat elképzelni azok közül amiket eddig csináltam, ami valamilyen szinten ne feszegetné a hátamat, bármilyen gyakorlatról is van szó.

2018. szept. 26. 20:46
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem beleírni, hogy a cél annyi lenne, hogy legalább mire begyógyul rendesen, valamennyire vissza tudjak állni a régi szintemre, tehát nem szintemelés a cél, csak visszarázódni egyenlőre.
2018. szept. 26. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Pontosan hány hónapja volt az anyajegy eltávolítás? Egyébként a varrat kiszedése után olyan 2 hét szerinten aztán simán edzhetsz.

Nekem több anyajegyet eltávolítottak sőt volt nagyobb műtétem is a heg az lassan gyógyul évek kérdése de attól még össze van forrva meg lehet simán edzeni.

2018. szept. 27. 07:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Augusztus 11.-én, varratot 22.én szedtek, annyi a baj, hogy kicsit a gyógyulás közben széjelebbnyílt, és nem gyógyult rendesen. Ezért kérdeztem.
2018. szept. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!