Átlag emberek miért használnak szteroidokat?
Az átlagember pont hogy nem ésszerűen használja ezeket a vackokat. Ha azt mondod nekik, le is kell vezetni a kúrát, ne lepődj meg, ha azt válaszolják, hogy "de hát nincs kocsim"...
Az átlag kokszos addig jut el, hogy beszedi a jó kis Napót, Stanát meg tesztót, és tolja amíg kitart a pénze. Aztán vagy a pénztárcája fogy ki, vagy a mája mondja fel a szolgálatot.
A kokszolás alaptörvénye pedig ugyanúgy igaz a profikra mint a hobbiidiótákra: amit koksszal szereztél, azt CSAK koksszal tudod megtartani.
Sucesso!
Mond el mi szerinted mi az, hogy szép? Minden hozzászólásodban ezt írod, hogy ki mennyire szép kokszal vagy anélkül. Fura szóhasználat, vagy csak szerintem fura?
Amúgy én se az eltorzultakra gondoltam. Bár itt sokaknak a Rich Piana volt a nagy pédakép... Koksz anélkül is hozható egy sportos izmos alkat. Én vagyok rá az élő példa. :D
Nekem soha nem volt zsíros, ocsmány pattanásos bőröm, nem is kopaszodok, a heréim se álltak le soha még, hogy aztán azon agyaljak, hogy mivel, hogy kéne ezt helyreállítani, nem nőttek csini cickóim, a seggembe se lett tályog még egy begyulladt koszos nem épp steril ug szteroid injekciótól soroljam még? Ja igen, a koleszterinem tökéletes, szintúgy a májfunkcióm.
Nekem ez többet ér mint pár plusz kiló, vagy egy szárazabb forma. Engem az se zavar, hogy azt amit elértem 5 év alatt azt kokszal más hozza rövidebb idő alatt. Én azért csinálom, mert jól érzem közben magam és saját magammal versenyzek, hogy tudjak többet, legyek jobb, döntsem meg a rekordomat guggolásban :)
Nekem fura ez a szép akarok lenni, mutogatni akarom magam, nézzenek, csodáljanak és mindezt most azonnal, gyorsan hozzáállás. De valószínű más korosztály vagyunk, pedig én se vagyok öreg :/
Ez a jó felfogás egyébként, amit az utolsó írt! Hagyd a cuccot a rossz fiúknak és vállalják érte a felelősséget.
A szépségnek meg köze nincs a kokszhoz. A forma lehet szép, esztétikus max. Ha azért akar valaki elkezdeni kokszolni, hogy férfiasan szép legyen felesleges, mert nem lesz az. A bőre biztosan nem lesz szebb, a haja sem hosszútávon. Az arcformán nem tud változtatni egyik cucc sem (növi kivétel).
27-es, csak annyi, hogy fa.zag az, mikor valaki eliteli azt, aki a kulsoseg miatt koxol, es azt mondja, koxoljon az, aki versenyez.
Szo van ket celrol, amiert kockazatot vallalnak az emberek. Az egyik esetben a kulsoseg miatt, a masik esetben, mint sport miatt, bar ennel gagyibb versenysport nincs, de ez most mas teszta. Tehat arrol van szo, hogy eliteljuk azt, aki a kulso miatt vallal ekkora kockazatot, es most annal az unalmas dumanal tartunk, hogy nem szamit a kulso, de ha szamit is, elitelendo nagy figyelmet forditani ra. A nagy fa..t, nagyon is szamit a kulso eletben, akarmennyire is ellenkezunk ezzel. Es igen, naturalban is lehet szep format osszehozni evek kemeny mukajaval, annyira kemeny ,hosszu munkaval, hogy vicc az ezert kapott eredmeny, ez az egyik resze annak, amiert koxol az ember, a masik meg az, hogy igazan latvanyos formad nem lesz naturalban.
Irtam ezt ugy, hogy 4 eve edzek naturalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!