Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Átlag emberek miért használnak...

Átlag emberek miért használnak szteroidokat?

Figyelt kérdés
Egy profi sportoló aki százmilliókat, milliárdokat keres ott megértem. Viszont egy átlag ember miért kockáztatja az egészségét a semmire?

2018. szept. 24. 18:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
20%
#9 És neked mi közöd van ahhoz hogy nekem mire legyen majd pénzem? Vajon élőben is megmondanád ezt ? Az a baj veled is mint sokan mással, rögtön a szemes szarokra gondolsz. Akinek van egy csepp kis esze is az nem fog azokhoz nyúlni nyugodt lehetsz.
2018. szept. 24. 20:31
 12/37 anonim ***** válasza:
70%

#11 azért kis barátom, mert ha lenyomorodsz a koksztól, azt a mi zsebünkből fogják állni, és mivel az egészségügy a tönk szélén áll, könnyen meglehet, hogy egy valódi súlyos beteget majd miattad nem tudnak ellátni. Persze ha magánklinikára fekszel be, akkor tárgytalan az egész, ha saját magad fizeted a kezelésed költségeit, abba eszem ágába sincs beleugatni.

A vénás szarok pedig ugyanúgy kicsinálják a szervezetedet hosszútávon, nemcsak a Napó meg a Stana az ami káros.

2018. szept. 24. 20:37
 13/37 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem azt a kokszot amit Charlie Sheen használ.
2018. szept. 24. 20:41
 14/37 anonim ***** válasza:
6%
A mondatot kis kezdőbetűvel írod, viszont a cuccok nevét nagy kezdőbetűvel hmm..:D Majd ha lerákosdsz ne adja isten te vagy bármelyik szeretted akkor is ezt mondd. De tudom te semmi káros dolgot nem csinálsz, nem iszol nem dohányzol, nem szedsz gyógyszereket, egy angyal vagy puszi.
2018. szept. 24. 20:42
 15/37 anonim ***** válasza:

#14 ha már nyelvtannáciskodsz, legalább nézz utána a mondatok helyesírásának, ha számmal vagy jellel kezdődik.

Egyébként valamelyik szerettem lerákosodott nem is olyan nagyon régen, és nagy-nagy erőfeszítés árán sikerült csak felszámolni a betegségét (Hodgkin-féle lymphoma volt, ha annyira tudni akarod). Neki se volt semmi káros szenvedélye, ahogy nekem sincs, szóval "angyal" vagyok. Ja, és TB-t is fizetem, azért, hogy ellássanak, ha bármi történne velem, ne valami kokszos semmirekellő foglalja el a kórházi ágyat előlem, aki brahiból hatvanas karokat akart.

Mellesleg a testepitek.hu oldalán egyetlen szakmabéli se támogatja a kokszolást, de ők is biztos hozzá nem értő hülyék, a Drugs Bunny is hülye, egyedül te vagy helikopter...

2018. szept. 24. 20:47
 16/37 anonim ***** válasza:
Én csak a saját tapasztalatomat írom le. Elvileg a véleményemet még leírhatom nem? Ésszerű alkalmazásról volt szó, ahogyan az első válaszoló is írta, de ez még nem azt jelenti hogy én ajánlom is bárkinek hogy használja és nyúljon ezekhez. Nem vagyunk egyformák, te is és én is más dolgot tartunk fontosnak számunkra. Én nekem a hátam mögött van 4 év kemény edzés és grammra pontosan mért kajálás. Igaz nem versenyzem, de ha akarok egy kis plusszt, mert nekem ez jelenti a boldogságot, örömet akkor miért ne? Nyilván mielőtt belekezd valaki akninek van is esze, az mondtam nem a szemes takarmányokhoz nyúl, és elmegy minimum egy vérképet nézetni. A rengeteg utána olvasásról és információszerzésről nem is beszélve. De tudom ez téged nem érdekel.
2018. szept. 24. 20:59
 17/37 anonim ***** válasza:
65%

A mindennepokban ugye allando veszely leselkedik rank, kepzeld el, mennyivel csokkentened a rad leselkedo veszelyeket az eletedben, ha lekorlatoznad azt az idot, mig kimozdulsz a hazbol annyira, hogy csak azokban az esetekben mozdulnal ki, amivel teszel a tarsadalomert. :D

Kb ennyit a TB-s temarol.

2018. szept. 24. 21:00
 18/37 anonim ***** válasza:
83%

"Miért nem mindegy neked, hogy valaki azért vállalja a kox kockázatait, hogy szép legyen"

Én szép vagyok pedig nem is kokszolok. Hát ez, hogy lehet?

2018. szept. 24. 21:02
 19/37 anonim ***** válasza:
89%
Van a témáról egy doku film,az a címe Nagyobb,Erősebb,Gyorsabb.Ebben foglalkoznak először azzal,hogy hogyan alakít ki függőséget a gyógyszerekkel elért magas tesztó szint.Lényegében annyi ez,hogy magas tesztoszteron szinttel minden gördülékeny és sima ügy,minden nehézség megoldható.Aki ezt hosszabb távon megtapasztalja,meg azt is hogy milyen nélküle,az nem fog lemondani róla.
2018. szept. 24. 21:03
 20/37 anonim ***** válasza:

#18 Koksz nélkül nem lehetsz szép !!! :D

Egyébként ha fejre okádék vagy, lehetsz te bármilyen izmos nem kellesz egy jó csajnak sem.

2018. szept. 24. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!