Átlag emberek miért használnak szteroidokat?
#11 azért kis barátom, mert ha lenyomorodsz a koksztól, azt a mi zsebünkből fogják állni, és mivel az egészségügy a tönk szélén áll, könnyen meglehet, hogy egy valódi súlyos beteget majd miattad nem tudnak ellátni. Persze ha magánklinikára fekszel be, akkor tárgytalan az egész, ha saját magad fizeted a kezelésed költségeit, abba eszem ágába sincs beleugatni.
A vénás szarok pedig ugyanúgy kicsinálják a szervezetedet hosszútávon, nemcsak a Napó meg a Stana az ami káros.
#14 ha már nyelvtannáciskodsz, legalább nézz utána a mondatok helyesírásának, ha számmal vagy jellel kezdődik.
Egyébként valamelyik szerettem lerákosodott nem is olyan nagyon régen, és nagy-nagy erőfeszítés árán sikerült csak felszámolni a betegségét (Hodgkin-féle lymphoma volt, ha annyira tudni akarod). Neki se volt semmi káros szenvedélye, ahogy nekem sincs, szóval "angyal" vagyok. Ja, és TB-t is fizetem, azért, hogy ellássanak, ha bármi történne velem, ne valami kokszos semmirekellő foglalja el a kórházi ágyat előlem, aki brahiból hatvanas karokat akart.
Mellesleg a testepitek.hu oldalán egyetlen szakmabéli se támogatja a kokszolást, de ők is biztos hozzá nem értő hülyék, a Drugs Bunny is hülye, egyedül te vagy helikopter...
A mindennepokban ugye allando veszely leselkedik rank, kepzeld el, mennyivel csokkentened a rad leselkedo veszelyeket az eletedben, ha lekorlatoznad azt az idot, mig kimozdulsz a hazbol annyira, hogy csak azokban az esetekben mozdulnal ki, amivel teszel a tarsadalomert. :D
Kb ennyit a TB-s temarol.
"Miért nem mindegy neked, hogy valaki azért vállalja a kox kockázatait, hogy szép legyen"
Én szép vagyok pedig nem is kokszolok. Hát ez, hogy lehet?
#18 Koksz nélkül nem lehetsz szép !!! :D
Egyébként ha fejre okádék vagy, lehetsz te bármilyen izmos nem kellesz egy jó csajnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!