Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Belsőcomb edzésnél ( gépen)...

Belsőcomb edzésnél ( gépen) Erős alhasi fájdalmat érzek mind2 irányba. Ezért nagyon kis súlyal merek csak edzeni. Mi lehet ez? 25l

Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Most lehet hülyének nézel minket, sőt biztos is, de én a helyedben nem hinnék az ilyen oldalaknak. Annyi baromságot hordanak össze, hogy már fájdalmas olvasni. A shop.builder cikkjeit sem követi már szinte senki, mivel mindenki rájött, hogy csak összecsapnak valami baromságot állandóan, hogy promózhassák a hülye termékeiket. Persze tök hihetőnek tűnik egy kezdőnek, vagy a primitívebb rétegnek, hogy neked erre van szükséged, ez hozza majd meg a fejlődésed gyümölcsét, de el kell keserítselek, ez koránt sincs így. Épp ellenkezőleg. Nem tudod az izmaid különböző részeit megdolgoztatni. Minden combgyakorlatnál a combod összes izomrostja dolgozni fog, ha tetszik, ha nem. Legfeljebb egyik hatékonyabb, mint a másik, mivel nagyobb terhelés alá vonja a célizmot. Ilyen például a guggolás. Nincs izomformálás. Erre szerintem már mindenki rájött. Ha fejlődik a combod, akkor az egész combod nőni fog. Nem tudod csak külön a "belső" combodat fejleszteni. Az, hogy te ott jobban érzed irreleváns. Általában pont azt az izomcsoportot érezzük legkevésbé, ami a legjobban dolgozik. Nagy súlyos guggolás és felhúzás kell, többre nincs szükséged.
2018. szept. 25. 10:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Még mindig nem edzéstervet kértem.
2018. szept. 25. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Mit vered itt magad, te nagyon okos? Meg Jezusozol itt nekem, meg flegmazol a tobbiekkel is, amikor szepen atfogoan el lett magyarazva, hogy nincs belso comb, es hagyd el azt a qrva gepet, guggolj. Ha szetrugjak a combod thai boxon, es beulsz egy ilyen szarba, attol meg nem lesz jobb.

Igy segitsen nektek az ember...

2018. szept. 25. 23:55
 14/14 Szt111 válasza:
Szerintem a fájdalom miatt tetted fel ezt a kérdés és nem a Fittnesz miatt.... Szerintem menny el Egy orvoshoz és nézesd meg az egésségedet nem az interbeten kell meg kérdezni A doki Meg tud vizsgáni... Az hallottam (hugomnál is észleltem) hogy Fáj a hasa ha valami nehezebbet csinál El ment a dokihoz és Daganatot észleltek Szerencsére Hamar meg tutták és még lehet rajta segíteni. Szóval minnn hamarab megy Dokohoz! Az egészség nem sport és nem is vicc!
2018. okt. 10. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!