Ha nehéz fizikai munkát végzek (építkezés, cementeszsák pakolás, talicskázás) több édességet ehetek anélkül, hogy híznék?
Palilaci a showder király :D
Akkor mozogsz te ilyen muszaki pályán mikor én atomfizkuskent.
Igaz én Bevallom, fizikai munkás vagyok, nem is lennék munkakerülő, mert ezt hívják munkának. Az ilyen pojacakat, akik abrandoznak a tespedesrol az irodában nem sokra nézem, igaz, kicsoda? Semmi hasznosat nem tesznek. Az tesz hasznosat aki a kenyeret megsuti meg aki fedelet húz az emberek feje fölé. Na azok valamire valoak.
:DD
Viccesek vagytok. Mondjuk nem ertem miert lenne jo nekem az, ha kamuznek itt, de rendben van, eljetek csak abban a tudatban, hogy tuti hazodok es meleg vagyok. Nehany emberrel beszelgettem mar itt privatban, ismernek is, na ők jokat nevetnek a fajtatokon.
Rendben. Ez igazolt hiányzásnak számít.
Mi már itt vagyunk lacival. Most kicsit pihenünk. Guggolás megvolt. Mindjárt jön a második félidő, ha érted mire gondolok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!