Ti hol vesztek férfi nadrágot?
Amióta edzem szembesültem azzal a problémával, hogy nehezen találok nadrágot. A régieket kinőttem, szóval muszáj lenne venni pár újat.
Nincsenek egyébként hatalmas méretű lábaim, inkább az arányok változtak meg (meg nyilván nőtt is).
A vádlim elég gyenge, hiába edzek rá rendesen, minden más fejlődik az meg csak hellyel-közzel. A combom szépen fejlődik szerencsére, de amiatt hülyén néznek ki a gatyák rajtam. A combomon feszül a vádlimon meg lötyög, ha meg olyat nézek ami comban is bővebb kicsit ott meg egyenesen eltűnik a lábszáram.
Tehát, milyen szabású nadrág lehet jó? 179 cm, 80 kg.
Na végül voltam vásárolni, sajnos egyik bolt sem volt azok közül amit írtatok, de sikerült venni.
Az alja szűkebbre van véve és így jó rám. De nem volt egyszerű kiválasztani, a nadrágok jó része szerintem még vékonyabb csajoknak is kicsi lenne nemhogy férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!