Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Olyan van hogy csak a lábat...

Olyan van hogy csak a lábat edzed és nem nézel ki hülyén?

Figyelt kérdés

Lány vagyok elég vékony, szeretnék izmosodni mert nagyon tetszik ha egy lánynak erős izmos lába van de nem szeretem ha kockahasa van.

Elkerülhető azoknak az izmoknak az építése úgy hogy csak a láb erősödjön, vagy ezek mindig együtt járnak és nem is szabad csak egy részt edzeni?

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2018. szept. 2. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A kockahas férfiaknál is nehéz feladat, nőknél még nehezebb, több ok miatt is. Ha teljes testre edzel, akkor egy arányos, nőies alakod lesz, és szerintem ez a jobb. Persze attól te még fordíthatsz nagyobb hangsúlyt a lábedzésekre.
2018. szept. 2. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy edzed a hasad még nem lesz kockahasad. Ahhoz alacsony testzsírszázalék kell, amihez meg szálkásító diéta.

Mindenre kell edzeni egyébként, szerintem elég furcsán néz ki, ha egy nőnek izmos lába és feneke van, a felsőteste meg olyan mintha életében nem sportolt volna.

Férfiak ezt pont fordítva szokták elrontani, edzik a felsőtestet a lábnap meg kimarad, elég vicces fizikumok szoktak így születni.

2018. szept. 2. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

A kockahas azért nem jön olyan könnyen, mint az izmos láb, én nem félnék tőle :D

Szerintem mindenre kell edzeni, igen, az ad rendes, arányos testet, erő és kinézet szempontjából is jobb, ha nem hanyagolsz semmit sem.

Ahogy már írták, ha kicsit is fedett vagy, már nem lesz kockahasad, nőknek eleve jóval több az egészséges testzsíruk, tartok tőle, hogy a többségnek esélye sincs rá, ha teper érte se. Bár nekem tetszik a szolid női kockahas (nyilván egy igazi, férfias kockahashoz szer is kell keményen egy nőnél).

A kockahasellenességet pedig nem tudod átvinni pl. a karedzésre. Ha csak lábra edzel, pálcikakarod lesz (kövérebben pedig hurka), szerintem az iszonyú.

A rendes hasizom azért hasznos dolog, én azt sem hanyagolnám, tényleg nem lesz attól még automatikusan kockahasad... Majd ha úgy látod, hogy neked sok, abbahagyhatod, eleve el sem kezdeni elég buta ötletnek tűnik. Senkire sem ugrik fel az izom hirtelen, bár sokan bizonyára szeretnék...

2018. szept. 3. 01:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért ez a kockahas téma ennél árnyaltabb.

Attól függ milyen testfelépítéssel rendelkezik az ember.

Az előző válaszadók lehet amolyan mackós endomorfok, ők elhiszem, hogy szenvednek a kockahasért vagy elérhetetlen célnak tűnik.

Szemben egy vékony, hosszú csápokkal rendelkező ekto jellegű ember azt a szót hírből sem ismeri, hogy szálkásítás mert egy nagy tömegnövelés az élete, mégis mindig kockás a hasa :)

2018. szept. 3. 07:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Erőemelés?
2018. szept. 3. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!