Most akkor az igaz hogy a testépítés megállít a növésben vagy sem?
Ezen az oldalon több választ is láttam és nagyon megoszlottak a vélemények.
Én úgy tudom hogy a nagyon megterhelő edzések miatt állhat meg a szervezet, bár ebben sem vagyok biztos. Ugy tudom az olyan gyakorlat miatt csak amik a gerincet terhelik meg, így pl. a súlyzozás, guggolas stb. nem gátolja meg a fejlődést.
Igazából 175 cm körül vagyok szoval annyira nem izgat, ha megállok, pusztán kíváncsiság
Szerintem hihető.
Egyébként nekem vol egy osztálytársam, annak idején fegyencedzéshez hasonló módon nagyon szépen kiizmosodott.
Jó, nem bodybuilder, de tiniként nagyon jó formája volt és akkor marha nagynak tűnt.
Úgy kb. 17 éves koromig nőtt a magasságom, akkor már emlékszem annyi voltam, mint most is vagyok felnőttként huszonsok évesen. Úgy, hogy akkor nem testépítettem.
Ezt csak arra írom, hogyha már ez a korod megvan, akkor nem is nagyon nőne már tovább a magasságod.
Szergej55:
Igen. ez meg a másik. Miért van annyi alacsonyabb ember a konditermekben?
4:
Jaja, mert edzéssel kompenzálnak.
A nők számára olyan vonzó tulajdonságok, mint arc vagy magasság, azokon nem lehet változtatni.
Az izomzaton viszont igen. És egy magasabb, helyesebb arcú srác, akinek könnyebben vannak önmagában csak a kinézete miatt sikerei a nőknél, kevésbé lesz motivált arra, hogy még izmokat is szedjen fel, mint mondjuk egy alacsonyabb srác. Átlagban, általában.
Osztálytársam 4 éve kondizik vagyis 14 éves kora óta.
Emlékszem, hogy 4 éve még én voltam magadabb úgy 5 entivel most meg ő a magasabb 10centivel és úgy számold, hogy én 4 év alatt 16 centit nőttem.
Általánosban osztálytársak voltunk meg most gimiben is.
De amúgy van valóság alapja, mert alvás után a szervezet még nincs annyira terhelve és ezért reggelente én is 1,5cm-vel magadabb vagyok mint estefele és a terhelés miatt kb. 1centit összemész de aztán újra kinyúlsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!