Hyper Mass helyett valami más? Cél : +6 kilo
Eddig Hyper Massot ittam, az elején hiztam is tőle de kicsit már unom. Mit igyál helyette?
Fontos hogy tejjel is össze tudjam keverni, de teljesen más megoldás fele is nyitott vagyok.
Amúgy nem igazán értek hozza bocsi :)
Folosleges táplálékkiegészíto...
Kaloriaplusz, lesz erod.
Keress rá: 5Stars - Mass Gainer - 5 000 g. Ennél jobban semmi nem éri meg. Én amúgy szinte csak zabpelyhet meg kukoricapelyhet eszek minden nap, ebből naponta egy adagolókanállal és 5 kilót felszedtem 1 hónap alatt. Nekem epres van, ízre is jó.
Fehérjeport is iszok rendszeresen természetesen. Ugye főként a fehérjének kellene beépülnie és nem a szénhidrátnak :D
elozo buszke lehetsz magadra, hogy 1 honap alatt felszedtel 5kgt amibol legalabb 4kg zsir.
Ne vegyel tomegnovelot kerdezo, egy nagy atbszas az egesz. Feherje aron adnak el neked cukrot meg par gramm aminot es kreatint.
Kérdező, szépen olvass utána, hogy miből mennyit kell bevinned naponta. Kismillió helyen találsz leírást.
Pl [link]
Aztaaaa van benne kreatin huh veszel külön és kész.
Hu van benne más ch is. Igen. Milyen arányban? Ha azt nem írja mert ugye miért is írná rá a gyártó?
Figyi, veszel fehérjét, veszel szénhidrátot, kreatint és otthon magad kikevered a saját turmixodat. Az csak egy dolog, hogy olcsóbban jössz ki.
Ami sokkal fontosabb, hogy pontosan mindent olyan aranyba teszel bele amire neked szükséged van.
Egy előre kikevert cukros sz@r helyett.
Viszont ha ragaszkodsz a tömegnövelőhöz akkor ezt ajánlom neked.
Ettől jönne rád a hús! 🐷
Nem ezekre gondoltam hanem arra hogy az emberek frusztráltak az ilyen okoskodó, retardált emberek miatt mint amilyen te is vagy. Ahelyett hogy segítenél és leírnád a saját véleményedet inkább belekötsz a másikba.
Én még sosem kötöttem bele a másikba, mindig az volt a célom hogy az én véleményemet fejtsem ki, ne a másikét szadizzam. Én magamba szállnék kicsit a fejedben mert ezzel a mentalitással az élet úgyis meg fog rakni előbb utóbb hátulról.
Ugyanúgy fruktóz, maltodextrin alapú tömegnövelő ez is mint a Scitec Jumbo ami hidrolízissel a szervezetben végül úgyis glükózzá alakul. De senki nem szeretne cukorbeteg lenni ezért nézzük a glikémiás indexet hogy milyen gyorsan szívódik fel, illetve emeli meg a szénhidrát a vércukorszintet. Igen van lean bulk, ott nagyon figyelned kell a telített zsírsavakra de én azt a kevés zsírt ami fedi az így is kockás hasamat azt hamar le tudom takarítani utána.
Nyilván én csinálok mindent szarul, ehhez képest én nézek ki a legjobban a strandokon és nem nekem van terhes hasam.
De azzal egyet értek hogy ki lehet hagyni a tömegnövelőt én is csak egy adagolókanállal viszek be egy nap. A többi nekem jó minőségű szénhidrát zabpehelyből. Ne tömegnövelőből akarja az ember bevinni a szénhidrát nagy részét.
Én nem azért jövök fel hogy kicsesszek bárkivel, nekem bevált, ha szarrá zsírosodtam volna nem ajánlgatnám senkinek. De még egyszer mondom igen fel fog jönni zsír, ha akarja az ember ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!