Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés majdnem minden nap? Lent

Edzés majdnem minden nap? Lent

Figyelt kérdés

Az a szitu, hogy rengeteget dolgozom, és este érek haza, ami azt jelenti, hogy nincs egyszerűen energiám egy hát-váll, vagy egy mell-tricepsz edzésre. Örülök, ha egy izomcsoportot le tudok edzeni rendesen az esti órákban.

Ez a sorrend: mell, bicepsz-tricepsz, láb, váll, hát. És attól függően, hogy mennyire van kedvem/időm edzeni mondjuk hétvégén. Lehet, hogy szombaton megint elmegyek mellezni, és vaasárnap meg karozni. De olyan is van, hogy el kell utaznom és így 1-2 nap kiesik.

Ez mennyire gáz? (Tömeget szeretnék növelni)

2018. aug. 19. 10:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez esetben én teljes testet javasolnám.Egy idő utan megszoknad és kevésbé lenne faraszto.Heti haromszor nyomnad szerintem szepen fejlodnel.Az a baj,hogy ez az 1-1 izomcsoportra bontas csak a szteroidosoknal mukodik.Naturalon pont az a lenyeg,hogy minel több izomcsoportot megdolgoztass , úgy fejlodsz a legjobban.
2018. aug. 19. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Sőt szerintem ket teljes testessel is tobbet ernel mint az ilyen egy izomcsoportos edzessel.
2018. aug. 19. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!