Ajánlanátok jó edzéstervet? (kondi+box)
Figyelt kérdés
több évig boxoltam, már nem vagyok klubbtag egyéb okokból kifolyólag, de van egy konditerem ahol van boxzsák is meg minden, viszont szeretnék súlyzós edzéseket is végezni, hogy oldjam meg? van ilyen edzésterv? hetfo szerda pentek sulyzo kedd csutortok box ez igy jo lehet? ugye a box edzes elmegy kardionak is(ugrokotel, zsakolas, arnyekolas stb), ez igy jo lehet? vagy mit tudtok ajanlani?2018. aug. 19. 01:49
1/2 anonim válasza:
Egy ideig én is bokszoltam, viszont nálam a fő mindig is a kondi volt, bokszolni kiegészítésként jártam. A kettőt igazából lehet párhuzamosan csinálni, és ha minden napodat edzésre akarod szánni, akkor az amit írtál, az kiváló lehet. Én négy éve kondizom, ebből majdnem kettőt bokszoltam is, és általában egy napra esett a kettő, hétfő-szerda-péntek volt a boksz, és többnyire előtte voltam konditeremben is. Úgy egy kicsit fárasztóbb, de hozzá lehet szokni. Ha viszont a kondiban bokszolsz, és a hét minden napján ráérsz, akkor csinálhatod azt például, hogy hétfőn mondjuk mell, tricepsz, kedd boksz, szerda hát bicepsz, csütörtök boksz, péntek váll, láb, és a hasat is érdemes beiktatni. Remélem tudtam segíteni.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!