Hogy keszup a tesztoszteron por?
Lattam hogy keletrol lehet rendeoni por alapu tesztot gondolom azt meg higitani kell stb, de maga az a por alaggu teszto hogy jon letre?
hogy csinalnak olyat?
Port csak vegyeszek tudnak csinalni, porbol injeckiozhato folyadekot barki.
A tesztoszteronnak a prekurzorja a koleszterin, de mostanaban phytoszterolbol csinaljak, ha jol tudom. Emellett ki lehet vonni szojabol es jamgyokerbol egy androsztenedion nevu anyagot, amibol szinten lehet kesziteni. A keszitesben gondolom kulonbozo addiciok, ciklizalasok es tarsaik vannak, ezt pintosan nem tudom
Ilyet látok.
5g test prop powder.
1ml Benzyl Alcohol ( 2% )
9 ml Benzyl Benzoate (18%)
35.5 ml grape seed oil
Just repeat former steps finally 5g test prop powder can make 50ml @ 100mg/ml finished oil.
tehát 5g-ből 50ml tesztot lehet készíteni?:O
Vannak ra receptek interneten. Benzil benzoat tartja oldott allapotban, benzil alkohol fertotlenit (megorzi az oldat sterilitasat), az olaj pedig a hordozoanyag. Amikor pl nagyon gyullad, az azert van, mert piszkos helyen gyartottak es tobb benzil alkoholt raktak bele, ami ingerlo hatasu (azt hiszem 3% felett). A benzil benzoat azert is kell, mert az alkohol hamar felszivodik, igy kikristalyosodna a por ami benne van (ilyen is szokott lenni, ez a legfajdalmasabb), viszont a benzoat nem, igy oldott allapotban marad a por. Ha jol tudom mar reg nem ezt hasznaljak, vannak fejlettebb szerek, amikkel lehet csinalni 200-300as propit es 350-500as enantatot is.
5g por az 5000mg, ha ez pl propi, es 100mg/ml koncentracioju oldatot akarsz, akkor 50ml lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!