Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Főtt kaján kívül mit szoktatok...

Főtt kaján kívül mit szoktatok enni, ami nagyjából minőségi ch-t tartalmaz?

Figyelt kérdés
Tömegelek, naponta 2-3x eszek főtt ételt, de sajnos ugyanazt egész nap, így elég uncsi. Tudom, nem arról szól ez az egész, hogy mindig azt eszi az ember amit annyira szeret, de azért kéne egy kis változatosság. Fix 2-re szeretném csökkenteni a főtt kaják számát, mellé kéne valami gyorsan összedobható vagy kész étel. Nem nagyon tudom megoldani hogy egyszerre kétféle, vagy többféle kaját főzzek, és egy nap váltogassam azokat. 2-3 naponta főzök, azt eszem ameddig van, plusz kiegészítésnek mellé naponta 2x fehérje zabpehelyliszttel, éjszakára túró. Szóval az egyik főtt étel helyett keresnék valamit, ami azért nem szemét kaja és könnyen készíthető, esetleg kész étel.
2018. aug. 8. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Barnalisztből palacsinta kokuszzsiron sütve,tésztájába keverhetsz fahéjat is,aztán leturmixolsz pár banánt túróval,citrommal,de lehet fahéjas alma is,és azzal megtoltod. Finom,és nem szemet kaja,persze cukrot ne,vagy minimalisat Tegyél csak bele. Szerintem nagyon finom. De fehérje porból és kakaoporbol keverhetsz bele 'csokis' tölteléket is. Ha pedig fahéj nélkül csinálod a tésztát,akkor darált hússal is toltheted,mint a hortobágyit. Bocs a hibákért,telorol vagyok.
2018. aug. 8. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Elsőre talán sokaig tarthat,de lesutsz pl.20-30 db-ot,aztán elvagy 2-3 napig.
2018. aug. 8. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom még hogy veszek több kg marhahúst, megcsinálom és adagokban lefagyasztom. És a főtt étel mellé hogy ne unjam meg napi egy adag lecsúszik rizzsel.
2018. aug. 8. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ha nem ehetek valahol, akkor sunyiban zab+fehérje+magvak kombót eszem meg 10 mp alatt.

De egyébként a zabpalacsinta eszméletlen finom sósan és édesen egyaránt. Sós: zab+tojás+gomba+só,bors,hagymapor,törtpaprika Édes: zab+tojás+fehérjepor

Esetleg pufirizs csirkemellel+paradicsommal vagy mogyivajjal

2018. aug. 9. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!