Ha a szteroidok vásárlását is bünteti a törvény, miért van olyan sok szteroidos ember?
Figyelt kérdés
Az edzőterembe ahova járok, kb 15 emberről tudom, hogy szednek mindenféle szteroidokat. Ha a vásárlást is büntetik, akkor ők hogy nem buknak le? A rendőrök miért nem néznek be néha 1-1 edzőterembe? Elég gyorsan megfigyelés alá lehetne venni jó pár gyanús alakot... Mi a véleményetek?2018. aug. 7. 16:57
11/12 anonim válasza:
Mondjuk a prostitúció pont nem tiltott:D
Illetve adózni kellene utáni, és maga a futtatás/kerítés ami tiltott. Ha egy nő önként, számlaképes vállalkozóként űzi az ipart, akkor ez olyan legális tevékenység mint pl a masszázs, vagy fodrászat.
A szteroidot pedig szerintem azért is tűrik meg, mert tényleg csak a használók veszélyezteti.
Pár tabletta/ampulla szteroidtól még senki nem fetrengett a saját hányásában, nem okoztak miatta közúti balesetet stb.
Illetve nem akkora probléma. Hányan használnak az országban szteroidot (ebből hány olyan van, akin ez látványos is) és hány olyan ember van aki rendszeresen vagy alkalomszerűen fogyaszt füvet vagy más drogot. Szerintem az utóbbiból több van, főleg a fiatalabbak körében.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. aug. 7. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!