Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 120g ch napi szinten nem kevés?

120g ch napi szinten nem kevés?

Figyelt kérdés
98kg vagyok, fogyni szeretnék
2018. aug. 5. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Ilyesmire csak úgy lehet válaszolni,hogy mihez képest kevés?Mert ha most vagy 400g ch-n akkor beledöglesz ha átmenet nélkül ennyire lecsökkented.

De diéta végén amikor 0-50g között van a napi bevitel,akkor meg sok.Egyéb esetben meg nagyjából ideális napi bevitel egy átlagembernek.

2018. aug. 5. 19:06
 2/11 A kérdező kommentje:

átmenet nélkül, ez mit jelent?

Most nem tudom mennyi ch-t eszek,viszek be, de szerintem eléggé sokat

2018. aug. 5. 19:08
 3/11 anonim ***** válasza:
43%

120 g ch:

Reggeli: 30 g zabpehely, kis pohár jogobella zero joghurt ( 30 g ch)

Ebéd: csirkemell + 200 g rizs + zöldség ( 60 g ch )

Vacsora: 2 tojás 1 normàl szelet kenyérrel ( 30 h ch)

Ha ez neked kevés, maradj dagi.

2018. aug. 5. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Na vajon mit jelent hogy àtmenet nélkül? Azt hogy eddig minden nap 300 ch-t ettél, holnaptól viszont csak 100-at...
2018. aug. 5. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:

#3: Ez szinte semmi se, de nem erről szólt a kérdés, hanem a szénhidrátról.

Kérdező, ez egyéni. Igaza van az elsőnek, hirtelen lecsökkentve általában durva ennyi (van, aki bírja, persze).

A fogyáshoz kalóriadeficit kell, a ch bevitelhez lehet némi köze, de ahogy leghet hízni napi 20 gramm ch-val, úgy lehet fogyni sokszázzal is, mondjuk ahhoz már kell aktivitás rendesen...

Tapasztald ki, neked mi a jó, abból, hogy 98 kg vagy, nem sokra tudunk következtetni... Ha eddig sok ch-t ettél, szerintem megpróbálhatod, de ne erőltesd, ha nem megy, inkább csökkentsd fokozatosabban. Ha sok kalóriára van szükséged, akkor pedig sok zsírt egyél mellé, de csak akkor, ha biztos vagy benne, hogy ilyen makrókat akarsz, viszonylag sok zsírt és ch-t is. Általában az egyiket érdemes minimalizálni (ha nem is olyan kőkeményen, de azért 120 gramm ch-n bőven van mit csökkenteni, ha az embernek az kell).

Minimális zsírral 120g ch szerintem neked rém kevés, picit emelt zsírral már OK lehet, ha bírod és nem vagy se aktív, se gyors anyagcseréjű, se izmos.

2018. aug. 5. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
#3 200g rizsben mióta 60g ch van? Inkább 150g.
2018. aug. 5. 20:18
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

[link]

100 g főtt rizs 28 g ch...

5-ös mi az hogy ez semmi?? 120 g ch-t kérdezett a kérdezö, én leírtam hogy nézhet ki egy napi 120 g ch

2018. aug. 5. 20:38
 8/11 palilaci ***** válasza:

Csakhogy a rizst nem főzve mérjük, hanem mint minden mást, nyersen és ahhoz viszonyítunk.

Az az étrend is egy kalap szar amit írtál. Tápanyagszegény és kevés egy felnőtt embernek. Ha azt a 120grammot zöldségből (brokkoli, répa, saláta stb) viszed be, akkor igencsak laktató. Viszont megeheted ugyanúgy 1,5 tábla csokiból is.

A legjobb lenne találni valami mozgást, legalább heti 3-4 alkalommal végezni is azt 1-2 órában, hogy kitold a kalóriaszükségleted és ne kelljen drasztikusan csökkenteni a kajamennyiségen a folyamatos fogyás érdekében.

2018. aug. 6. 01:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Èn cukorbeteg vagyok, ezt az étrendet követem, és még nem haltam meg. Semmi bajom sincs...
2018. aug. 6. 06:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Nos a kollégák nem kérdezték meg, hogy milyen magas vagy, és mennyi idős, milyen az alkatod (pl: endomorf)? Milyen az aktivitásod, sportolsz, dolgozol, ülő munkát végzel?

Ennyiből, hogy 98kg vagy nem lehet neked érdemben választ adni. Szükség van a többi adatra is. Nyilván kép is jó lenne, hogy lássuk az egészet.

2018. aug. 6. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!