Hogyan lehetne spórolni a fehérjedús étrenden? (Jelenleg kb havi 70ezret költök csak ételekre, csak magamnak) (Budapest)
1300-1400 korul van a csirkemell file kiloja. En mindig tescoban vagy sparban veszem, valamelyikben szinte minden heten van akcios file vagy csontos. Veszek egy 8-10kg-t es az eleg kovi hetre.
Nem tudom, hogy lehet-e ezen jelentosen sporolni, kiveve ha baromfiudvart tartasz, mert akkor lesz csirke is meg tojas is.
A csirkemell drága, vannak más húsok is (amik még mindig soványak, csak nem olyan extrém módon, mint a csirkemell), de a növényi fehérjékkel sincs baj, olcsó kiegészítésnek megteheti az is.
Nem tudom, mi a bajod a tojással, de gondolom, a sárgája, nos, lehet venni főtt fehérjerudat is. S ott vannak a fehérjeporok.
70 ezernek nem kéne lennie, hacsak nem kokszolsz keményen vagy hatalmas vagy...
Nekem is kb 70-80 ezerbe jön a ki a költség és csak 80 kg vagyok. De nekem annyit kíván a szervezet.
Nagy áruházba vásárolok mindig, most gondolj bele 5-10 év múlva akkor milyen ára lesz egy kg csirkemellnek!?
Ez ilyen sport ennek élünk 😊
Nem eszek meg naponta 1 kg-húst, csak példaként hoztam, mellette azért zöldség is van bőven (jó minőségű zöldség kb legalább annyi, mint a hús egységköltsége, tehát szintén nagyon drága) egyébként nem kokszolok, és ebbe a költségbe bele se számoltam azt amit a fehérjére költöttem. (kalóriát is számolom, azért hogy ne fogyjak, rengeteget kell enni, ami szénhidrátot is jelent, és zsírt) (4-es válaszolónak írtam ezeket)
Mentek egyébként a hasznosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!